Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 erdoğan aydının bu konuda bir kitabı var hali hazırda, nasıl müslüman olduk diye. ama almadan önce biraz baktım ve yanlı bi tutumu olduğuna dair yorumlar okudum. eğer bulamazsam onu alıcam ama, yine aynı dönemi, talas savaşı ve öncesini anlatan başka bir yazarın daha bilimsel bi kitabı var mı? gerçi erdoğan aydının tuttuğu taraf benim karşımda değil ama, aynı tarafın birbirini gaza getirip de yanlışa doğru denildiği bi duruma da düşmek istemiyorum. teşekkür ederim efenim.
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Emre Kongar "Tarihimizle Yüzleşmek" kitabında ilk 30 sayfasını falan bu konuya ayırmış, haberin olsun. Bölüm başlıklarıda şöyle; "Türkler müslümanlığı kılıç zoruyla kabul etmişlerdir" , "İslamda laiklik tohumlarını ilk Türkler ekti" , "Türk müslümanlığı Arap müslümanlığından farklıdır"
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bencede Tarihimizle Yüzleşmek'e bir göz at küçük bir bölümünde değinmiş ama tatmin eder bilgiler.
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Turan Dursun'un "Din Bu" isimli kitabında da bu konuya değiniyordu, çeşitli hadis kitaplarından alıntılar yaparak. O da işine yarayabilir.
Husker Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Turan Dursun'un internet sitesinden (turan dursun a ithaf edilmiş diyeyim) bulabilirsin birşeyler bence.
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 tarihimizle yüzleşmek var elimde zaten okudum. erdoğan aydın yönlendirmesini de kongar yaptı zaten. din bu ya bi şans veririm ama. turan dursun iyidir
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 o zmn erdoğan aydının kitabını almalısın..
Öne çıkan mesajlar