Rahan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hemen google a girip miserable failure diyerek aratıyorsunuz, ilk bi kaç satırdaki maddeleri incelemeye başlıyorsunuz bi tane daha var Weapon of mass destruction yazıp aratıyosunuz ve ilk çıkan maddeye bakıyosunuz ben bezgin bekirden daha bezgin bi insanım diyosanız buyrun aranmışı miserable failure Weapon of mass destruction [Bu mesaj Rahan tarafından 11 January 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 eskiden "go to hell" yazıp kendimi şanslı hissediyorum'a basınca microsoft.com'a gönderiyodu sanıırm[signature][hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 hoşmuş harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Google'ın en güzel ilginçliği budur diyorum: unique logoları[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 lol bunlar ne ? Ya bu?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] [Bu mesaj Deep-Night tarafından 11 January 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ya google bir denklem üzerine kurulmuş geçen gün biryerde gördüm ondan kaynaklanıyo olmalı :) güzelmiş..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 "Google rulz !" The Times[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 said: Qui, 11 January 2004 19:20 tarihinde demiş ki: Google'ın en güzel ilginçliği budur diyorum: unique logoları Yalnız o logolara yıldan yıla bakarsanız bilgisayar teknolojisine oranla grafiklerin kalitesi artmış[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 abi puhauhau massive destruction wep olayına koptum süper :) Lol[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 vay be...[signature][hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 "French military victories" yazıp, kendimi şanslı hissediyorum diyin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 aAHHAHAHAHAAAHAahuahauahua :D :D[signature][hline]Woodoo -]Lvl 50 wizard-R.I.P[/b] Barracuda -]Lvl 45 Armsman-R.I.P[/b] Delvac -]Lvl 50 Minstrel[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orqan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ne yazik ki Dali'nin dogumgununde yaptiklarini koymamislar. Cok basarili idi halbuki. Umarim bir yerlerde vardir bir bakayim ...[signature][hline]--- orqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orqan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Sunlari buldum: 2003: http://www.google.com/holidaylogos.html 2002: http://www.google.com/holidaylogos02.html 2001: http://www.google.com/holidaylogos01.html 2000: http://www.google.com/holidaylogos00.html 1999: http://www.google.com/holidaylogos99.html Gerci yine Dali'yi bulamadim ama naapalim.[signature][hline]--- orqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radiohead Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 iyi bulmuşsun,tebrikz :)![signature][hline]All these things into position, All these things we'll one day swallow whole, And fade out again and fade out again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 google veritabanı olarak tamamen gönüllülerden oluşan dmoz.org dan faydalanmaktadır. yani isterseniz siz de yardım edebilirsiniz.[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: radiohead, 13 January 2004 22:09 tarihinde demiş ki: iyi bulmuşsun,tebrikz :)! yok ben bulmadım, başka bi yerlerden bulduydum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 google veritabani olarak dmozDAN DA faydalaniyor. dmozda googlede cikan kadar site yok. googlenin kendi veritabani asil kaynak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 google'ı aynı zamanda hesap makinesi olarak da kullana bilirsiniz.. haberiniz olsun ...[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 French Military Victories yazınca verdiği did you mean French Military Defeats linki---> http://www.albinoblacksheep.com/text/france.html Tek kelimeyle muhteşem yaa, özellikle French Revolution; Won, primarily due the fact that the opponent was also French[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: unity100, 14 January 2004 12:01 tarihinde demiş ki: google veritabani olarak dmozDAN DA faydalaniyor. dmozda googlede cikan kadar site yok. googlenin kendi veritabani asil kaynak. google dmoz un veri tabanını alıyor ve kendi takımı ve robotu üzerine eklemeler yapıyor. ama binlerce katagori dmoz dan alındığı hali ile duruyor. özellikle >world kategorileri[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 o googlenin directory kisminda olan. googlenin kendi veritabani ayri. google botlari sadece 15 dakikaligina internete bi denemek icin koydugun siteyi bulup crawl ediyorlar. nasil oluyor orasi ayri, ama basima geldi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 negzel[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bir$ey olmadi bende?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 herifin coraplari duruyor[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar