Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kral abdullah

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

babasinin veya dedesini medineyi kutsalemanetleri yagmaladi diye kulagindan cekip istanbulda idam ettirdigim KOPEK

madalya falan alamaz

bu kadar mi suursuz kisiliksiz oldunuz , para harcadi diye devletin en ustun madalyasini vermeyi normal goruyorsunuz. Guler sabancinin aldigiyle bu bir mi .
Sosyal ağlarda paylaş

@spark lafi agzimdan aldin ya. haberde gordum boyle bi abd kuklasi odun nasil olurda "EN UST DUZEY TURKIYE CUMHURIYETI SEREF MADALYASI" alabilir? hayatimda duymadigim aptal bisiy verdi gul e. tamam karsiligi verilir ne bilim plaket odul bisiyler. ama seref madalyasi ne ya?!

fistan in yazdigini yeni gordum. abi yatirim yapana felan elbetde resmi bir odul, onurlandirma yapilir ama bu bi plaketle ne bilim bi nisan ile olur.
Sosyal ağlarda paylaş

1-)Daha önce Hırvatistan CUmhurbaşkanı Franco Tudjman'a Türkiye Cumhuriyetine hizmetleri dolayısı ile verilmiş bir madalya bu. Herhalde Kral Abdullah'ın Tudjman'dan çok hizmeti bulunmuştur TÜrkiye'ye. Türkiye'de çok sayıda Suudi yatırımları var ayrıca.

2-)ABD Yaşar Büyükanıt'a ne sıfatla Medal of Honor verdiyse o sıfatla verilmiştir herhalde de diyebiliriz.

3-)Başka bir ulusun liderine köpek haysiyetsiz vs. kelimeleri çok rahat kullandığınız dikkatimi çekti bence iyi birşey değil bu. Suudi Arabistan düşman bir ülkede değil çok sayıda Türk Suudi Arabistan'da çalışıyor bir çok ailenin ekmek kapısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:
bu adam ne sıfatla devlet madalyası alıyor bilen var mı?
Anıtkabir e gitme lütfunda bile bulunmuyor,deminde haberde duydum başbakanımız ile cumhurbaşkanımızı kaldığı otele çağırmış toplantı yapıyorlarmış.Merak ettim Türkiye için ne yapmış da madalya alıyor bu adam?

abi gitmeme sebebi saygısızlık amaclı degil onların inanclarından kaynaklanan birseymis bildigim irandan gelen oldumu da gitmiyomus mezar taslarında felan isimde yazmıyomus zaten arabistanda put diye tapılıyo diye gitmiyolar ama yanılıyo ola bilirim yanlısssam duzeltin =)
Sosyal ağlarda paylaş

benim hiç anlamadığım nişanı da takarlar düğünü de madalyada verirler madalyon kardeşliği de yaparlar. %47 yi almış adamlar meclisi komple yeşile boyasalar bile şaşırmam ben yani. bence can sıkacak daha güzel şeyler bulmak lazım.

kral abdullaha gelirsek adam zaten arabistan kralı. ipiyle kuşağı yani takılan birisi eleştirsen eleştirmeye değmez
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
Prawler said:
Kaç paraya sattık bu arada madalyayı?
Birisi bilgilendirebilir mi lütfen?

işin özü budur işte

Pardon ama Kral Abdullah'a da çok lazımdır ya madalyamız. adamdan bütün dünya tırsıyor nereye gitse deli törenlerle karşılanıyor Bush bu adamla el ele sahile yürüdü yalakalık olsun diye. Ne yapcak madalyamızı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...