Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu adam ne sıfatla devlet madalyası alıyor bilen var mı? Anıtkabir e gitme lütfunda bile bulunmuyor,deminde haberde duydum başbakanımız ile cumhurbaşkanımızı kaldığı otele çağırmış toplantı yapıyorlarmış.Merak ettim Türkiye için ne yapmış da madalya alıyor bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 adam kral oğlum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 3 5 milyar dolar para yatırsın diye yalamak için gitmislerdir otele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Türkiyeye yatırım yapmıstır istihdam yaratmıştır alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Norveç de Güler Sabancı'ya verdi hatta. Bennce de madalya verilmemesi lazım plaket falandır böyle şeylerin karşılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 babasinin veya dedesini medineyi kutsalemanetleri yagmaladi diye kulagindan cekip istanbulda idam ettirdigim KOPEK madalya falan alamaz bu kadar mi suursuz kisiliksiz oldunuz , para harcadi diye devletin en ustun madalyasini vermeyi normal goruyorsunuz. Guler sabancinin aldigiyle bu bir mi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bunların (AQP) dini imanı para ne bekliyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @spark lafi agzimdan aldin ya. haberde gordum boyle bi abd kuklasi odun nasil olurda "EN UST DUZEY TURKIYE CUMHURIYETI SEREF MADALYASI" alabilir? hayatimda duymadigim aptal bisiy verdi gul e. tamam karsiligi verilir ne bilim plaket odul bisiyler. ama seref madalyasi ne ya?! fistan in yazdigini yeni gordum. abi yatirim yapana felan elbetde resmi bir odul, onurlandirma yapilir ama bu bi plaketle ne bilim bi nisan ile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: Bunların (AQP) dini imanı para ne bekliyosunuz ki +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bence gayet normal bir olay Türkiye Cumhuriyetinde... Nesine şaşırdınız anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Kaç paraya sattık bu arada madalyayı? Birisi bilgilendirebilir mi lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Başımızda Allah'tan önce paraya tapan bir maliye bakanı var, almıştır alacagını sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 toggie said: Başımızda Allah'tan önce paraya tapan bir maliye bakanı var, almıştır alacagını sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Slat said: Bunların (AQP) dini imanı para ne bekliyosunuz ki ahaha güldürdün kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Para karşılığı madalya... İyimiş ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 1-)Daha önce Hırvatistan CUmhurbaşkanı Franco Tudjman'a Türkiye Cumhuriyetine hizmetleri dolayısı ile verilmiş bir madalya bu. Herhalde Kral Abdullah'ın Tudjman'dan çok hizmeti bulunmuştur TÜrkiye'ye. Türkiye'de çok sayıda Suudi yatırımları var ayrıca. 2-)ABD Yaşar Büyükanıt'a ne sıfatla Medal of Honor verdiyse o sıfatla verilmiştir herhalde de diyebiliriz. 3-)Başka bir ulusun liderine köpek haysiyetsiz vs. kelimeleri çok rahat kullandığınız dikkatimi çekti bence iyi birşey değil bu. Suudi Arabistan düşman bir ülkede değil çok sayıda Türk Suudi Arabistan'da çalışıyor bir çok ailenin ekmek kapısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sparkcaster said: bu adam ne sıfatla devlet madalyası alıyor bilen var mı? Anıtkabir e gitme lütfunda bile bulunmuyor,deminde haberde duydum başbakanımız ile cumhurbaşkanımızı kaldığı otele çağırmış toplantı yapıyorlarmış.Merak ettim Türkiye için ne yapmış da madalya alıyor bu adam? abi gitmeme sebebi saygısızlık amaclı degil onların inanclarından kaynaklanan birseymis bildigim irandan gelen oldumu da gitmiyomus mezar taslarında felan isimde yazmıyomus zaten arabistanda put diye tapılıyo diye gitmiyolar ama yanılıyo ola bilirim yanlısssam duzeltin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Anıtkabir'e niye gitsin ki bir arap? niye yani? gitmedi diye niye hemen flame mode'a giriyorsunuz? Onun lideri mi? biz her gittigimizde ABD'de ziyaret ediyormuyuz anıtları? Şöyle akıl mantık ermeyen şeyler soyluyorsunuz bazen bitiyorum o anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Vahabi mezhebinde mezar ziyaret etmek günahtır, o yüzden mezar taşı falan da koymazlar. O yüzden gitmiyor anıtkabir e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yanlıs degilmissim tesskur ederim onur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 benim hiç anlamadığım nişanı da takarlar düğünü de madalyada verirler madalyon kardeşliği de yaparlar. %47 yi almış adamlar meclisi komple yeşile boyasalar bile şaşırmam ben yani. bence can sıkacak daha güzel şeyler bulmak lazım. kral abdullaha gelirsek adam zaten arabistan kralı. ipiyle kuşağı yani takılan birisi eleştirsen eleştirmeye değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Prawler said: Kaç paraya sattık bu arada madalyayı? Birisi bilgilendirebilir mi lütfen? işin özü budur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Llama said: Prawler said: Kaç paraya sattık bu arada madalyayı? Birisi bilgilendirebilir mi lütfen? işin özü budur işte Pardon ama Kral Abdullah'a da çok lazımdır ya madalyamız. adamdan bütün dünya tırsıyor nereye gitse deli törenlerle karşılanıyor Bush bu adamla el ele sahile yürüdü yalakalık olsun diye. Ne yapcak madalyamızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bush Abdullah'a yalakalık yaptı öle mi sdfdrgfdsgregfwrgetb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Kimse bahsetmemiş ben söyleyeyim bari herşeyi geçtim arkadaşlar Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı daha önceden gitmesi planlanmamış bir toplantıya çağrılınca hemen gider mi?Rezalete bakın yaaa,çankaya noteri dediğimizde de azarlar bunlar...:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar