Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Explorer'da sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar internette surf yaparken dakka başı donmaya başladı explorer. bir süre donuyor sonra tekrar normal devam ediyo. ctrl + alt + del yaptım Internet Explorer Update yazıyodu onu kapat dedim kapadı sonra yeniden kendi çapında acıp dondurdu bilgisayarı. Internet explorer 6.0 kullanıyorum işletim sistemim win 98. Lütfen bir çözüm.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf

Mesaj tarihi:
Çözüm = Netscape

Kullanıyorum. Mutluyum, huzurluyum.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
makinayı formatlamak virüs sorunlarına çözüm getirmez. aklınızda bulunsun.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ).
Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi.
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Mesaj tarihi:
bak ne güzel söylemişsin. virüsünden virüsüne değişir diye. bu durumda daha ne ?![signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri.
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
Mesaj tarihi:
hadi ısrar ettiniz ihtimallerden birini geçtim. buyrun bir diğerine;
adamın bilgisayarına virüs nerden bulaştı ? ya kendi programlarından yada indirdiği programlardan. bu durumda format atınca ne oluo? aynı programları tekrardan yüklüyor. tekrar geliyor virüs. ok ?! anlaşılmayan nokta ? yüklersiniz adam akıllı bir anti-virus programı bir kere tarama yaparsınız. kapatırsınız aut-protect i bilgisayarınıza yavaşlatmaz. arada bir de tarama yaparsınız olur biter. yakında imla hatalarınıda yazmaya başlarsınız siz. ve tekrar söylüyorum çözüm değil. geçici çözüm olabilir ama çözüm değil.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898
Mesaj tarihi:
Quick format değilde adam gibi format atarsanız çözüm getirmesi lazım.
Zaten OS'tan sonra ilk kurmanız gereken şey Norton'un son sürümü olmalı.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth.
Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum.
  • Yeni Oluştur...