dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ya arkadaşlar internette surf yaparken dakka başı donmaya başladı explorer. bir süre donuyor sonra tekrar normal devam ediyo. ctrl + alt + del yaptım Internet Explorer Update yazıyodu onu kapat dedim kapadı sonra yeniden kendi çapında acıp dondurdu bilgisayarı. Internet explorer 6.0 kullanıyorum işletim sistemim win 98. Lütfen bir çözüm.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Çözüm = Netscape Kullanıyorum. Mutluyum, huzurluyum.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 virus olması çok muhtemel[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 virusse iyi ya zaten makineyi formatlamaya bahane arıyodum hehe :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 makinayı formatlamak virüs sorunlarına çözüm getirmez. aklınızda bulunsun.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bak ne güzel söylemişsin. virüsünden virüsüne değişir diye. bu durumda daha ne ?![signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 "Cozum getirmez" demeyeceksin o zaman, "cozum getirmeyebilir" diyeceksin. Kac tane boot virus kaldi ki bugunlerde? Hic rastlamiyorum artik.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hadi ısrar ettiniz ihtimallerden birini geçtim. buyrun bir diğerine; adamın bilgisayarına virüs nerden bulaştı ? ya kendi programlarından yada indirdiği programlardan. bu durumda format atınca ne oluo? aynı programları tekrardan yüklüyor. tekrar geliyor virüs. ok ?! anlaşılmayan nokta ? yüklersiniz adam akıllı bir anti-virus programı bir kere tarama yaparsınız. kapatırsınız aut-protect i bilgisayarınıza yavaşlatmaz. arada bir de tarama yaparsınız olur biter. yakında imla hatalarınıda yazmaya başlarsınız siz. ve tekrar söylüyorum çözüm değil. geçici çözüm olabilir ama çözüm değil.[signature][hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Grafiker ( Corel Draw & Photoshop ). Autocad öğrenmek zorunda kalmış olan kişi. Fizik okumayı bilinçli olarak seçen bilgisayar manyağı ve ruh sağlığı yerinde olmayan biri. sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Quick format değilde adam gibi format atarsanız çözüm getirmesi lazım. Zaten OS'tan sonra ilk kurmanız gereken şey Norton'un son sürümü olmalı.[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar