Eternal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 arkadaslar pc den md player a kayıt yapmak istiyorumda bildiginiz bi program varmı acaba bulabilicem bi link verirseniz iyi olur.. sagolun.[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Openmg Jukebox diye bişey kullanıyorum, benim MD ile gelmişti. Kazaa'da arattım bulamadı netten bi arat bilemiyorum nerden bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bende real fukebox ın bi programı vardı ama cd mdyle beraber gelmişti[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 herhalde yeni nesil sony lerden bahsediyorsunuz[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar