Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ostard Yumurtasi ve Midye Scripti

extacy

Öne çıkan mesajlar

sımdı yumurta var yumurta kulucka donemine giriyor ve kuluckadan bir süre sora cıkıyor yumurta catlıyor 2 kere tıklıyorsunuz yumurta cantaya iniyor daha sonra cantadayken tekrar aynı işlemi yapıyorsunuz ostard race olarak cıkıyor (mesela forest , desert , zost degisik cıkıyor) bole bisi ypamis nbl nin sitesinde gordum birde shell deniz midyesi falan[signature][hline]http://www.miracle-dreams.com
I'm Dead Human
Azimle Sıçan Dağı Deler
Sosyal ağlarda paylaş

size soyle bir acıklamada bulunayım tam emin degilim ama nebula scplerine gore region.scp de balıkların bulundugu bolume midyeyide eklersen oda gelir birde midyenin scp sini yazmak lazım verdatadan bir tane midyeye benzer birsey bul yapıstır ordan bir itemdef sonra nasıl balık tutuyorsan oda gelir zaten region.scpyi actıgınızda gorursunuz orda botlar ve fish_prize falan var onunda yanına koyarsanız da olur diye tahmin ediyorum iyi calısmalar...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler valaha sizin icin bir script sitesi yapıcam anasayfada bir 4 tane bos alan bir tane button olucak birincisine ad ikincisine soyad 3sune scripting gonderilecegi adres (e-mail yada icq ) 4 sorununuz ve yada isteginizi belirteceginiz bir alan olucak ha ne dersiniz. (ben derken butun yardim etmeye calısan ve siparislerden sıkılan arkadasları kastediyorum ...)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hem boyle konuların kitlenmesi azalır yani kanal adminlerinin isleri kolaylasır hemde forumumuzu daha akla uygun daha mantıklı ve bir sorun karsısında daha iyi yogunlasabilmemiz saglanır yani forumumuzu temiz kılabiliriz....[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...