extacy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Arkada$lar bu scp leri nbl nin sitesinde okudumda bunlar nasıl yapılır anlamadım tam olarak biri yapip koyarsa valla cok seviniriz paticik serverler olarak saolun.[signature][hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ne işe yaradığını söylersen belki[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 sımdı yumurta var yumurta kulucka donemine giriyor ve kuluckadan bir süre sora cıkıyor yumurta catlıyor 2 kere tıklıyorsunuz yumurta cantaya iniyor daha sonra cantadayken tekrar aynı işlemi yapıyorsunuz ostard race olarak cıkıyor (mesela forest , desert , zost degisik cıkıyor) bole bisi ypamis nbl nin sitesinde gordum birde shell deniz midyesi falan[signature][hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 valla ona tam bakmadın bi zahmet bi bakıver[signature][hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 midye olayı fisher çalışırken balığın yanında cıkıor[signature][hline] Selam ben Çelik,Arçelik.Ya Sen Kimsin? Sırrı,Bekçi Sırrı. Nerelisin? Erzincan. İçindenmi? İçinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 yapan yok snaırım[signature][hline]http://www.miracle-dreams.com I'm Dead Human Azimle Sıçan Dağı Deler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 nbl scp leri bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 nebulanın scripterı bırakırsa işi onuda öğreniriz :)[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 size soyle bir acıklamada bulunayım tam emin degilim ama nebula scplerine gore region.scp de balıkların bulundugu bolume midyeyide eklersen oda gelir birde midyenin scp sini yazmak lazım verdatadan bir tane midyeye benzer birsey bul yapıstır ordan bir itemdef sonra nasıl balık tutuyorsan oda gelir zaten region.scpyi actıgınızda gorursunuz orda botlar ve fish_prize falan var onunda yanına koyarsanız da olur diye tahmin ediyorum iyi calısmalar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extacy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ozaman bi yazin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 insanlara script sipariş etme mantığını anlayamamışımdır. örnek vermesini mantığını anlatmasını isteyebilirsiniz de, sipariş etmek biraz garip geliyor bana.. neyse gönüllü arkadaşlar siparişi adrese teslim edeceklerdir..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 beyler valaha sizin icin bir script sitesi yapıcam anasayfada bir 4 tane bos alan bir tane button olucak birincisine ad ikincisine soyad 3sune scripting gonderilecegi adres (e-mail yada icq ) 4 sorununuz ve yada isteginizi belirteceginiz bir alan olucak ha ne dersiniz. (ben derken butun yardim etmeye calısan ve siparislerden sıkılan arkadasları kastediyorum ...)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 hem boyle konuların kitlenmesi azalır yani kanal adminlerinin isleri kolaylasır hemde forumumuzu daha akla uygun daha mantıklı ve bir sorun karsısında daha iyi yogunlasabilmemiz saglanır yani forumumuzu temiz kılabiliriz....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar