Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 şimdi acıldımı onceden bilmiyorum zaten ara ara bulamadım , yani sonra cıkıpta kardeşim ne acıyonuz durmadan aynı topici demeyin :) netten bişiler buldum hemen cp yapem , canı sıkılanlar okusun,baya bi uzun yani.. ----------------------------------------------- *Türkiye de doğal olarak bulunan 9 bin bitki türünden , 3 bini sadece Türkiye özgü. * Türkiye'de doğal olarak 120 memeli hayvan,440 kuş, 13 sürüngen, 350 balık türü yaşıyor ve 15 memeli, 46 kuş, 18 sürüngen türü yok olma tehlikesi ile karşı kaşıya. * Dünyanın büyük kuş göç yollarından ikisi Anadolu'dan geçiyor. * Türkiye'de uluslar arası öneme sahip 56 sulak alan bulunuyor. Sulak alanlar biyolojik çeşitlilik açısından dünyanın en verimli bölgeleri olarak tanımlanıyor. * Türkiye'deki toprakların içte ikisi su veya rüzgar erozyonunun etkisi altında. Bu nedenle her yıl 1 santimetre kalınlığında ve Kıbrıs Adası büyüklüğünde toprak yok oluyor. * Türkiye'de yaklaşık 1 milyon ton kağıtla gereksiz yazışmalar yapılıyor. * 1 ton kullanılmış beyaz kağıt geri kazanıldığında 16 çam ağacı, 1 ton gazete kağıdı geri kazanıldığında ise 8 çam ağacının kesilmesi önlenmiş oluyor. * Orman Bakanlığı yetkilileri gereksiz yazışmaların yapılmaması halinde 2,5 milyon yetişmiş ağacın kesilmekten kurtulacağını bildirdiler. * Bir büro elemanı ise yılda 81 kilo yüksek vasıflı kağıdı çöpe atıyor. * İnsanların birbirlerine gönderdikleri mektupların yüzde 44'ü okunmuyor. Bir insan ömrünün 8 ayı ise gereksiz yazışma zarflarını açarak geçiyor. Yalnızca 100 bin aile gereksiz yazışmaları durdurursa her yıl 150 bin ağaç kesilmeyecek. * Bir otomobilin hortumla yıkanması yaklaşık yarım ton suya mal oluyor. * Geri kazanılan 1 ton cam ile yaklaşık 100 litre petrol tasarruf edilir. * Doğaya atılan atıkların yüzde 60'ı boya ve boya ürünleri. * 3,7 litre benzin yaklaşık 3 milyon litre içme suyunu kirletiyor. * Bir kayın ağacı 72 kişinin bir günlük oksijen ihtiyacını karşılıyor. * Bir cam şişe doğada 4 bin,plastik 1000 ,çiklet 5, bira kutusu 10-100 ve sigara filtresi ise 2 yıl süreyle yok olmuyor. -Bir devekuşunun gözü beyninden büyüktür. -İnek sütünün pH değeri 6'dır. -Bir Timsahın gözlerinin arasındaki mesafe, ayaklarının büyüklüğüne eşittir. -Dalmaçyalılar gut olmayan tek köpek cinsidir. -Ayı inlerinin girişleri her zaman Kuzeye bakar. -Değerli taşların çoğu birkaç elementten oluşur, sadece Pırlanta tamamen Karbondan oluşur. -Kedilerin beyninde 32 adet kas vardır. -Bukalemunların dilleri, vücutlarından iki kat daha uzundur. -Global ısınma yüzünden yükselen deniz seviyesi 2050 yılında Shangai ve deniz kıyısındaki diğer Çin şehirlerinde büyük sellere neden olacak. Bu sellerde 76 milyon kişi evsiz kalacak. -Üzerinde barkodu olan ilk ürün Wrigleys marka sakızdır. -Balinaların ağırlıkları 170 tona ulaşabilir -33cl kolada 35 miligram kafein bulunur -en çok dizisi ve filmi çekilmiş kahraman SHERLOCK HOLMES dur -Karidesin kalbi kafasındadır -dünya nufusunun %50si hayatında hiç telefonla konusşmamıştır -Çok şiddetli hapşurmak kaburga kırar -Ördeğin sesi eko yapmaz -Dünyadaki oksijenin yalnızca %10'u ağaçlar tarafından üretilmektedir.Geri kalan %90'ı ise denizlerde yaşayan tek hücreli bakteriler üretir. -Kereviz yerken harcanan kalori, kerevizin içindeki kaloriden daha fazladir. -Hipopotamlar insandan daha hizli kosarlar. -Mese agaçlari elli yasina gelmeden mese palamudu üretemezler. -Aslanlar bir günde 50 kez sevisebilirler. -Insan elinde, en yavas uzayan tirnak bas parmaginki, en hizli uzayan tirnak ise orta parmaginkidir. -Hawaii alfabesinde sadece 12 harf bulunmaktadir. -Güney Kore baskenti Seul, Kore dilinde "BASKENT" anlamina gelmektedir. -Kanada, Kizilderili dilinde "Büyük Köy" anlamina gelmektedir. -Ingilizce'deki Wendy ismi, Peter Pan hikayesinde kullanilmak üzere uydurulmustur. -Sahra Çölündeki Tidikelt kasabasina on yil boyunca hiç yagmur yagmamistir. -Baskan John F. Kenndy, yirmi dakikada dört gazete okuyabilirdi. -Mumyalarin ayak parmaklari tek tek sarilarak mumyalanmistir. -Dünyadaki ilk telefon rehberinde sadece elli isim yer almisti.1878 yilinin Subat ayinda Connecticut New Haven'da yayimlanmisti. -Yataktan düserek ölme olasiligi iki milyonda birdir. -Ünlü çizgi film kahramani Temel Reis, 1919 yilinda Elzie Crisler Segar tarafindan yaratildi. -Ilk çamasir makinesi 1907 yilinda Hurley Machine Co. Tarafindan pazarlandi.kim blir fener bahçeyide bu adam kurmuştur -Kita isimlerinin hepsi ayni harfle baslayip ayni harfle biter. -Avustralya'daki tuvaletlerin sifon sulari saat yönünde akar. -ABD'de, yaslari 20 ile 29 arasinda olan zenci erkeklerin üçte biri ya hapiste ya da gözaltinda tutulmaktadir. -Ortalama bir erkek, hayatinin 3350 saatini tiras olmak için harcar. -Geçen 3500 yilin, sadece 230 yili baris içinde yasanmistir. -Sallanan sandalyede hiç durmadan sallanma rekoru 440 saattir. -Bir cam kirildiginda, ufalanan parçalar saatte üç bin millik bir hizla etrafa sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 c/p ledım en kısa surede okuyacagım [Bu mesaj Apache tarafından 14 January 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Çok Saol Okumuş Kadar Oldum[signature][hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 peki.[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bune lem yuh valla oku oku bıtmez 10 madde okudum gerısını okuyamadım valla[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Okudum hepsini, çoğunu daha önce duymamıştım, güzel olmuş teşekkürler. Bazı tekrarlar var yanlız :)[signature][hline]I have come but; i do not choose to do now, what i have come to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 hepsini okuyana deli s..... denir[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 oha abi amba uzun 4353 satır atlaya atlaya okudum[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Yarısını bu gun okudum yarısınıda yarın okuyacam :) Valla c/p yapmadıysan helal olsun biz daha okuyamıoruz adam yazıo hehe[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bunu okumuş olan varmı ben şimdi başlıyorum :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bence biri alta özet yazsın sonra onu okuyup bi diğeri özete özet yazsın işte o zaman okunacak kıvama gelir[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bunu yazcak kadar sabır ve hırs olsa ben unide 2 sene patlamazdım derslerden vala neyse cp yapmak bile marifet , ettiginiz teşekkürleri duyar gibiyim saolun varolun :) bu arada itiraf etmek gerekirse bende hepsini okumadım ama güzel şeyler var yani boş zamanlarda bakılası bişi..[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 dil uzunluğu hiç bir şeydir dirsek yalamak her şey[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: DynamicK, 14 January 2004 23:15 tarihinde demiş ki: bu arada itiraf etmek gerekirse bende hepsini okumadım ama güzel şeyler var yani boş zamanlarda bakılası bişi.. Tahmin etmiştim varya :)[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Türkiye'de doğal olarak 13 sürüngen türü yaşıyor ve 18 sürüngen türü yok olma tehlikesi ile karşı kaşıya. ehe nasıl yani?[signature][hline]tüm dünya nüfusunun yokolduğu büyük savaştan sonra hayatta kalan tek kişi evde oturmaktadır. kapı çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Zed, 14 January 2004 23:18 tarihinde demiş ki: said: Türkiye'de doğal olarak 13 sürüngen türü yaşıyor ve 18 sürüngen türü yok olma tehlikesi ile karşı kaşıya. ehe nasıl yani? 13 ü hayatını yaşıyo diğerleri sürünüyo (sürüngen ya) ;)manasındadır ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 8 dir o cnm 1 i fazladan yazmışlardır artık :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 "Bir domuzun orgazmi 30 dakika surer." supermis bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: DynamicK, 14 January 2004 18:10 tarihinde demiş ki: *Kutup ayıları solaktır. ehueuh nasıl anlamışlar :) . yazı mı yazdırmışlar :-p[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 * Bir otomobilin hortumla yıkanması yaklaşık yarım ton suya mal oluyor inanmam :) 500 litre yuh..bi daha araba yıkamam :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 *eger butun spermlerımızın yasama sansı olsaydı dunya nüfusunu 28 kişi saglayabılırdı. peki o 28 kişi tek başına ne işe yarıcak? yani sperm salgılamıan bikaç kişiye ihtiyacınız yok galiba..:)[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: *hiçbir golu kalecı kurtarmaz futbolcu kacırır. Hadi len! :) ilginç şeyler var içinde güzel olmuş c/pleyen ellerine sağlık[signature][hline] You and me baby ain`t nothin` but mammals So let`s do it like they do on the Discovery Channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-banShee- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 *eger butun spermlerımızın yasama sansı olsaydı dunya nüfusunu 28 kişi saglayabılırdı. bu 28 kişi tek başına napıcak peki? yani sperm salgılamıan bikaç kişiye ihtiyaçları yok mu ?[signature][hline]i fought the law and the law won icq 115575706 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: BOccOB, 15 January 2004 19:13 tarihinde demiş ki: Obaaa süper tam bana göre! yüzlerce gereksiz bilgi :) heuehueh daha fazlasını da bulabilirsin :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: bi deveyi kızdırırsanız size tükürür.. vayy bea...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar