spompas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bilgisayarimda ps2 oyunlari oynayabilirmiyim? eskiden ps1 oyunlarini oynayabiliyorduk duyduğuma göre ps2 için olmuyormuş eğer varsa ki olmasi lazim ^^ bana öenerebileceginiz emulator varmi?ve kullanam şarti nedir eskiden cd y itakip çalıştırırdık peki ya şimdi? sirf fight round için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 öyle oyunları oynayamazsın zaten =) Oyunlar ancak çalışıyor. (sadece çalışıyor) Sadece ps2 ye oyun çektiğin zaman çalışıyor mu diye bakmak için işe yarar o emulatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 neden oynayamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 www.pcsx2.net burdaki en stable olan. ama benim de bildiğim kadarıyla canavar gibi donanım gerektiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 core2duo 2.0ghz 2gb ram 512 video ram yetlimi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bildigim kadariyla emulatorler normal pc oyunlarinda ekran kartinin yuklendigi islemleri cpu uzerinden yaptiriyor bu yuzden ps2 oyunlari hala pc icin biraz zor gibi..ucuzladi zaten al bi tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 walla arkın 7900ile denemiştik ps2 oyununu emü ile oynamayı devil may cry açtık 15-5 fps arasında gidiyordu. yok azizim bu iş böyle olmaz diyip ps2 de güzel güzel oynadık dmc3'ü. yani teoride çalıştırır da pratikte bi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 teşekkür ederim yardımlariniz için... ps2 aliim bari 2. elden ankara tarafi :D varsa tanidğınız görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar