byzasz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Benim bir yaşında bir iran kedim var,bu benim ilk kedim çok ufakken mutfağa girmemesi konusunda sert birkaç uyarıdan sonra mutfaktan acayip tırsıyordu ( elinle sen koysan kaçıyordu) bu aralar ne zaman gelsem mutfakta yakalıyorum.. yemeğini severek yiyor ve kuru sulu mama veriyorum, yemek yerken yemeğime de sulanmaya masaya zıplamaya başladı.. yaw normalmidir arada gelirmi böle kedilere aptal aptrtal davranırmı.. ne olabilir sorun.. Not: mamasını da değiştirdim onuda afiyetle yedi eskisine döndüm onuda yiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 iran kedisi bu. ne yapsa yeridir. benimki laptop un power tuşunu ezberledi, ilgilenmeyince basıveriyor deyyus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 daha çok ufakken mutfaga girmemesi için yaptığın uyarıları tekrarla bence, inş dövmüyosundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Argue said: daha çok ufakken mutfaga girmemesi için yaptığın uyarıları tekrarla bence, inş dövmüyosundur.yok ya döwmüyorum bağarıyorum yüksek sesle, kaçıyor.. küçükkende aynısını yapmıştım.. daha tam bir yaşında da sayılmaz böle alışmasını istemiyorum.. tiksindiğimden değil, severken ısırıyorum bazen dayanamyıp ama böle mutfağı kurcalayan bulaşıkları kurcalanyan yemek yerken yemeğe gelen hayvanlardan nefret ederim kaygım bu.. acaba yakalyıp kıçına bir şaplak vursammı.. daha hiç de vurmadım küser falan diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 2 kedim, 1 kopegim her turlu kurallarima uyuyor, fakat etrafta benim olmadigimi dusunduklerinde hemen kurali cigniyorlar, cok zevkli geliyor heralde hayvanlara yasak seyler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Laraken said: iran kedisi bu. ne yapsa yeridir. benimki laptop un power tuşunu ezberledi, ilgilenmeyince basıveriyor deyyus. yok artık... benimki de bi acayp anlamıyorum ben bu hayvanları yaw benimki de neriye koyarsan orda aksama kadar oturuyo yok yok anlayamıcam ben bu hayvanları.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 mADmaXimus said: 2 kedim, 1 kopegim her turlu kurallarima uyuyor, fakat etrafta benim olmadigimi dusunduklerinde hemen kurali cigniyorlar, cok zevkli geliyor heralde hayvanlara yasak seyler :P kronikleşir mi bu olay diyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Abi butun hayvanlarin huyu oyle, bizim kopek dis kapinin sesini duydugu an yatagima atliyordu, bende dis kapiyi acip kapiyordum cikmadan, yakaliyordum kopegi hehe, 5-6 kereden sonra kapi sesi duyunca gelip bakmaya basladi hayvan ben gittim mi diye. Kisacasi ne yapar ederler cignerler kurali :) Koy eve kamera bak ev bosken kedi direk mutfaga dalicaktir hehe Demek istedigim, senin kedin hep yapiyordu bunu bence, sen yeni farkettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: Abi butun hayvanlarin huyu oyle, bizim kopek dis kapinin sesini duydugu an yatagima atliyordu, bende dis kapiyi acip kapiyordum cikmadan, yakaliyordum kopegi hehe, 5-6 kereden sonra kapi sesi duyunca gelip bakmaya basladi hayvan ben gittim mi diye. hayal ettim şimdi şaşkın şaşkın bakışını keratanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 seni mi kiricam saskin ani degilde yakalandiktan sonra masum kopek ayagina yatarakten beni izlerkenki resmi Resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bugün bi arkadşımın kedisine köpek taklidi yaptım beni köpek sanıyor artık yaklaşmıyor yanıma hırlıyor falan çok komikti aklıma geldi şey etim konu dağılmasın. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yemin ederim tam hayal ettiğim gibi :) :) :) tühh sıçtık bakışı :)haketen çok güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kısırlastırdıgımızdan berı kızım phoebe de hıc kımsenın yemegıne bulasmaz mutfaga gırmezken bazen onu tezgahın uzerınde buluyorum yemek yerken gelıp bakıyor hatta sucuk kofte vs ufacık parcalarını yıyor bıle..ayrıca suanda 3 ay fılan oldu yaklasık 1 kılo aldı..:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tanıdığım bildiğim bütün kediler mutfak civarlarında dolaşmaktan anlaşılamaz bir zevk alıyor. merak edecek bir şey yok, normalize olmuş hayvancaaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bi sprey şişesine su doldur gelince sık :p az sık ama yazık hehe. ama bence hayvanın psikolojiini bozmaya gerek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 normali budur yanii.. ben bunu anladım.. ama hoş değil.. eğer bunu değiştirme yolunu bilen varsa zarar vermeden süper olur, hiç sevmiyorum böle şeyler yapan hayvanları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 malesef cıkıyolar. benim kedim daha 2.5 aylık 1 hafta oncesine kadar masaya cıkamıyodu. ama son 2 gundur once masanın yanındaki fırına zıplıyo ordan sandalyeye ordanda masaya zıplıyo. her ne kadar kızıp,bagırsamda ilk basta kacıyo ama sonra yine masanın ustunde. hatta dun masanın ustundeki ekmeği yerken yakaladım kuru ekmek yiyodu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 kediler 0-1 yaş arası bir dönem deliriyolar koşuşturuyolar sağa sola ısırıyolar vs. sonra sakinleşiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bence ergenliğe girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disbelief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 benim kedişimde aynı 2 bucuk aylık ve bi kac gun oncesine kadar sessiz sakindi ama son gunlerde tutamıyorum hiperaktif oldu surekli birseyleri deviyor yuksek yerlere cıkıyor duşuyor. dun bi saat evde yanlız bıraktım sanırım koridorda kosmaca oynarken duvara toslamıs sol elmacık kemigi şişmis darbeden. gözün ebişi olmamıs allahtan.. aglayacaktım neredeyse onu o halde görünce. sadece kendisine zarar verebilecegi seyler yaptıgında hayır diye sesimi yukseltıyorum. baska hiç bi konuda yasak koymuyorum kurallarla onu sınırlamak ıstemıyorum ama bu ilerde bir sorun olurmu benim icin. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 kedi beslememiş olmama ragmen. akadaslarımın kedileri hep 3-4 aylıkken bi cozutma donemi yasadılar.oyun donemleri ozmn sanıırm korkucak bişi yok.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 kedi normale döndü ama sanırım herşeyi meraktan yapıyormuş boşuna o dönem azarlayıp kovalamışım, öle de kaldı bu arada herşeyi ama herşeyi kokluyor sadece yeri bir cm değişmiş yada yeni olsun .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ne diycem bzizim kedi 10 gündür kusar gibi sesler çıkarıyor sanırım soğuk aldı ( şaka gibi geliyor orası ayrı kedi topak gibi zaten) böle öksürüyor da olabilir veterinere götürmek dşında bir tavsiyesi olan varmı arkadşlar.. beklesem atlatır dimi kendi kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 kediler kendilerini sürekli yalayarak temizlendikleri için o yuttukları tüyleri kusarak çıkarırlar çok normal bişey. ama kuscakmış gibi yapıpta kusamıyorsa bi sorn olabilir. bence sürekli bi sorunsa götür veterinere hayvanın ağzı dili yokki bilemeyebilirsin bi sorun varsa bile. benim siyam kedim bağırsak kanaması geçirmiş ancak 2 3 günün sonunda tuvalet yapamamasından bi sorun oldugunu anlamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yok yaa kusma değil kusuyor zaten sağa sola onu biliyorum, param yok şimdi veterinere gidecek ondan veteriner dışında yapacak bir şey bilen varmı dedim, ama soğuk almış olabilirmi yanii anlmsız geliyor kediler sokakta yaşıyor yeri geldimi griip falan mı oldu yada başka bişey varmıdır yani böle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar