ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 EVET EVET İSTİYOKKK KANTIRSİPEL İSTİYOOOOOOOKKKKK UU OLSUN KANTIR ETSİN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben sana 2 mana vereyim, capsi kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 lorwynde 2 manaya bir counterspell vardı ama bir creatureı eline alman gerekiyordu.gerçi bi çok yerde avantajda oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 OHA ABİ...Ben yaratığımı ELİME!! almam manyakmısın sapıkmısın sen ya ? Bu mtg tayfasıda abazan çıktı yaratığı eline alıyosun falan hahahaa.... Bu arada UU'ya caps kapanır mı bilader ? UUUUU ver belki .. LoL ggbbthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 exalted can sıktın bikez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bin tane gereksiz counter kartı var decklerimin ömrünü çürütüyosun zaten bi de counterspelli geri versinler kan kussun deckler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Valla bıktım counterspell için extended oynamaktan (H) mono blue old school hahaha 23 land 1 creature gerisi draw-counter-bounce nasılım (H) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pret Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar