chrounos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 ituye gel bekleriz .. biraz kan gelsin sendende =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 arkadaşlar durumunuz nedir sizin böyle. özel üniversteler mi çok kolay, devlet üniversteleri mi çok zor?. ben bilkentteyim, hiç öyle 100 kişilik sınıftan 5inin geçtiği dersler falan yok. ya da ben bilmiyorum.. ama çalışan geçiyo yani böyle rahatsız hocalar yok enazından.[signature][hline]improper dancing in the middle of the street Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bu ne ya... :( makine mühendisliğine girmek isitiyorum ya itu ya ytü ama bütün bu denilenler gözümü baya korkuttu.. ne yapsam girmesem mi...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 heheh statik sınavını atlattım hoca da insaflı çıkmıştı pek zor somadı. Bize niye bukadar kastırıyorlar anlamıyorum. Bizim bölümden mezun olanların çoğu gidip masa başı işiyle uğraşıo. Stajda gözlerimle gördüm. Adam onca okumuş sonra da masa başında satın alma bölümünden sorumlu eleman olmuş. Msela ggeçen sene zorla teknik resim öğrettiler. Hoca finalden 70 ten aşağı not alanı geçirmem. düşük not aln adam makin mühendisi olmaı hakedemez diyor. Ama stajda görüyoruz ki elle resim çizmek delilikmiş. Autocad diye bir teknoloji var. Ama yoook hoca illaki elle çizdirtecek. Tamam öğrettin bize perspektifi felanda ama ayıp günah 70 ne ya? Sonuçta bize böyle acı çektiriyorlar da ilerde bu öğrendiklerimin hepsi işime yarayacak mı?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: dae__, 15 January 2004 19:25 tarihinde demiş ki: bu ne ya... :( makine mühendisliğine girmek isitiyorum ya itu ya ytü ama bütün bu denilenler gözümü baya korkuttu.. ne yapsam girmesem mi... Hehe aynen dediğim gibi acaba biraz daha kasıp boğaziçinimi garantilesem[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Gris, Silth.. beyler bizim tarafa en yakın yer sanırım marmara. öss dönemi de yaklaşıyo ??? ne dersiniz ?? forever uo! =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ben gelirsem maslağın ordaki kampüste olucam heh. FRP klubü hangi tarafa düşüyo buarada[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Aquila biliyosun dimi bi dahaki seneye kadar yaşayamazsan aldığın acceptance hiç bi işine yaramaz :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ya imdat?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar