tunca Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 burdan devam edelima rakdaslar diger topige sadece katılıyorum falan seklinde mesaj atın lütfen. Sintisyzer said: 9 10 ve son dedigin setin kartlarına bakmak için nerden buluruz Masticore said: www.brainburst.com buradan bulabilirsin . Single card aramak içinde www.Anycraze.com u öneririm. Tunca Type 2 değil yani turnuva birtek 9 th 10 th ve lorwyn mi var ? ExaltedAngel said: Yeah beybiii ay em bek! Nasıl bir format bu ya :S Lorwyn var 9 ve 10th edition var time spiral yok,time spiral olsa bile 9th var t2 değil eöah :S evet arakdaslar aynen öle bunun nedeni de uzun süredir oynamayan bir çok kişi oalcak yeni baştan deck yapıcaklar kartları bilmiyorlar falan. onlara kolaylık olması açısından böyle düşündüm. daha az kart arasından deck kuracaklar sonuçta, olaya hakim olmaları daha koalylaşır. eğer memnun kalınmazsa diğer turnuvalarda t2 falan yaparız duruma göre. 9th ve 10th ta ise zaten herkesin bildiği klasik kartlar var. @sinitszyer: magic workstation yükleyip orda filterdan sadece lorwyn, 9th ve 10th u tiklersen o kartları görebilirsin, en rahatı bu şekilde olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Eyvah beaa gitti benim deste =)) neyse artıkın bakcez çaresineee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 şimdi bütün kartlar imkan dahilinde olunca iyice zor oluyor deck yapmak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bide insan cok useniyo teker teker tıkla tıkla tıkla bak kartlara :( elimde olsa fısır fısır geçe geçe bakıcam, soguk geliyo böle yapası gelmiyo insanın, resim de yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Dün turnuvaya girmeye niyetli olduğum deck maymun olunca exaltedla oynarken goblin decki yaptım, lackeyle fırtınalar estirir onu hayatından bezdirirken acı gerçeği yüzüme vurdu :( , lackey ne 9.da ne 10.da ne de lorwynde vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Muhauhauha acımam deadwoll lackey yok ama aaahahaaaa kur t2 gel bakim şöyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar