Zep Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 vardı galiba ilgili bi topik ancak inanmama rağmen bulamadım silinmiş olsa gerek. radio bannerımızda geldi dinleyici sayısıda baya bi artıcaktır buna bağlı olarak.yayın yapmak isteyenler de artıcaktır buyüzden nasıl yayın yapılır tutosu istiyoruz evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 eaea wardi evet benim karakedi isyaninda silindi basimiz saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 evet bende istiyorum bu tutorialdan.bi kere kurdum radyo ses gitmedi millete :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yapılmışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya o tuto eski winamp için değil mi? 2.5 falan mı ne diyor? oldu bu winamp 5 eheh ... yani kaç bilmiyorum hatırlamıorum... Yeni versiyon için bir tuto plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yeni versiyonlardada aynı değişen birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hmm teşekkür =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bizim patide nasıl yapılır radyo yayını onun tutosunu istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar