nocom_was_here Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Aramanın gücüne inanlardanım ama aradım taradım bulamadım. sorun şu : internetten maç izlemek için sitesinde maçları izleyebilmek 8-9 programdan birisi gerekiyor. bunlardan biriside sopcast. sopcast'i indirdim ve yükledim. siteden play yaptıgımda sopcast acılıyor ve kullanıcı-adı şifre istiyor. bende yeni kullanıcı alayım dedim ve sitesini tıkladıgımda, bu site mahkeme kararı ile kapatılmıştır yazıyor. aktif kullanıcı-şifre edinmemin başka bir yolu var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 dns bi de sopcasti geç. tvu ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 proxy kullan, en azından üye olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 http://www.proxybrowsing.com burayla da istediğin siteye girebilirsin. Yalnız bazen site ismi girdiğimde çat diye restart çekiyo makine, o neden anlamadım :P Bu arada toggie demiş de, hakikaten en kralı tvu. Sopcast'i de denedim, Tvants'ı da ama en güzeli tvu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom_was_here Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 çok tşk ederim arkadaşlar, proxy ile üye oldum ve şu anda sorunsuz girebiliyorum. tşkler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar