BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bu arada elimi vicdanima koymama gerke yok elimi ps3umun ustune koyup alinir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 SturmVogel said: Bir de şu var: Sony CEO'su Kaz amca son açıklamasında "PS3ün ileride çıkacak modelleri de -büyük ihtimalle- PS 2 oyunları çalıştırmayacak" dedi (2004de aksini söylüyorlardı halbuki) Yani durum şunu gösteriyor ki PS3 alsak bile eski PS2 oyunlarını oynamak istiyorsak eldeki PS2leri de at(a)mayacağız. vallahi yazık olacak 100lerce oyunluk orjinal ps2 oyunu koleksiyonunuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 evet abi geriye uyumluluk getirdiği maliyetle beraber bence gereksiz...ayrıca hiçbir makine ps2 oyunlarını ps2 den daha 'stabil' çalıştıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 geriye uyumluluk olayi bizi cok ilgilendirmese de bence yurt disindaki fikirleri biraz etkiler, wii gibi full geri donusum destekleyen bir konsoldan sonra mumkundur boyle dusunulmesi... ama bizi cok ilgilendirmez kanimca. LCD monitorume tabiyi ki baglarim, ama Wii yimi bile baglayinca performanstan birseyler kaybediyorum ki ps3'u dusunemiyorum bile :/ hayirlisi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar