Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elinizi vicdaniniza koyup soyleyin ps 3 alinir mi ?

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

İyi de daha önce çıktı, daha çok kilit oyunu çıktı. PS3'ün kilit oyunları çıksın, biraz daha ucuzlasın ki dışarıda baya bi ucuzladı fiyatı çok satar.

Ayrıca PS3 daha uzun ömürlü bir konsol ve full hd desteği var. Bildiğim kadarıyla diğerlerinde hd ready var ama full hd yok. Ama yanılşıyor da olabilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:
Sylian said:
Abi birakin bos fanboy'lugu konsol yarisini wii kazandi bile neden bahsediyorsunuz. Su anda ise xbox 360 ps3'den ustun ha belki gun gelir ps3 ustun olur(Wii'yi asla yakalayamasa bile) ama benim gibi xbox sahiplerinin umurunda olmaz cunku hardcore gamer olarak xbox 360 beni her yonuyle tatmin ediyor.

Neyse tartismayi uzatmanin anlami yok, elbette Giovanni ps3 alirsa zarar etmeyecek gayet guzel bir konsol.

atmayalım lutfen, su an ps3 onde 3 konsol arasında satışlarda

1 yil once cikmadi demiyorum xbox 360 konsol satislarinda ps3'den onde diyorum.

http://vgchartz.com/eweekly.php?date=39355 bir de bu chart var buna gore xbox 360 wii'den onde mi diyecegiz yani?

Neyse abi sen haklisin ps3 onde...
Sosyal ağlarda paylaş

aiko yakın zamandan bahsediyosan bak bakalım bahsettiğin sitedeki son yayınlanan avrupa istatistiğine. wii gene ps3 ün 2 katı satmış nerdeyse 4 kasım itibariyle.

vgchartz

ki senin verdiğin link avupa istatistiklerinin bi haftası sadece oda arada istisna. dünya istatistiklerinde son bi kaç ayın haftalık rakamlarına bakarsan wiinin ps3ün 2 katı satmadığı hafta yok gibi bişey.

ayrıca ps3 wiiden daha önce çıkmadımı?

wii fanatiği izlenimi vermiş olabilirim ama bu konu hakkında çok yazı yazmış olmamın nedeni millete sallama ps3 daha çok satıyo demenki ne totalde nede yakın tarihte yok öyle bişey. bnde almayı planlıyorum zate 4-5 ay içinde ps3.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bildiğim ilk wii çıktı. Ayrıca wiinin çok satmasının nedeni belli, PS3'ün ondan hem sistem olarak hem de çıkacak oyunlar olarak çok daha üstün olduğu belli. E aralıksız oynanış süresinde de PS3 ezer. Yani alınmalı :)

O kadar insan wii almış da ps3 almamışsa ve paraları varsa kendi sorunları bence. Parası olan almalı direk :)
Sosyal ağlarda paylaş

sony ile nintendonun anlayisi farkli
wii nin basarisinin sirri o

sony tamamen "WOOOOOW SUPER GRAFIK ABOOOV GORUNTUYE BAK LA!" diyen insanlara oynuyor

bakin ehrkes nediyor burda
MGS FF god of war cart curt

uzun sureli iddeali oyunlar

ancak nintendo urunlerinde izledigi prensibi acik olarak soyledi

games are supposed to be fun

dunya g33klerden olusmuyor bu iddeali oyunlarin uzunluklari yuzunden cogu normal insan oyuna baslamaya korkuyordu

bunun disinda zevk verebilir ama devamli spor yaris savas ve kanli aksiyon oyunlari piyasayi bogdu yaraticiligi oldurdu

wow un yaptigi cikis ozellikle ders oldu pekcok insana, omrunde oyun oynamayan insanalri cekti wow ama wowdan oncede MMO denen birsey vardi ama salt oyuncularin tekelindeydi

PSP misal PSX oyunlarini oynatan basit bir gameboy kopyasindan oteye gidemedi
ancak basta herkesin dalga egctigi DS el konsollaridna devrim yaratti bugun haftalik raporlara baktigimizda onde giden konsol DS

touchscreen in varligi cok seyi degsitirdi DS icin adam gibi yapilmis bir oyunu oynamayan bilemez o hazzi (kiytirik ea nin oyunalri degil tabi bir zelda filan)

ayni sekilde wii sirf eglence faktorune odaklandi
oynamsi olmak ve guzel grafik gormek icin degil gercek anlamda oynarken eglenmek icin oyun

HDTV dedigimiz sey ucuz degil cog uulkede dijital yayina gecilmedigini dusunursek ayrica oyunlarla arasi cok olmiyan insanalr bu kadar masraf hayatta yapmazlar cunki ps2 dekine kiyasla iyi grafikelr disinda bir gelisme bekler 3-4 milyari doktukten sonra

ama yok iste bildigin ps2 ni ndaha iyi grafiklisi bi kac ekstrasi var bi onceki surumune gore pek bir gelisme yok

ustune ps1 oyunalri calistirmiyarak ps2 oyunlarini ise kisitli (avrupada hic) calsitirarak sinir ediyor insani eldeki ps2 yi satamiyorsun bu yuzden yada bozulrusa ve hala sevdigin oyunalr varsa arsivi cope atmamak icin yenisini alman gerekiyor

oysa wii burdanda vuruyor bence, nintendonun simdiye kadar ciakrdigi butun oyunlari oynama imkani var

ayni zamanda tamamen sosyal bir alet 2-3 kisi acayip zevkli olmasini gectim oyun oynama aliskanligina harbi harbi bir yenilik getiriyor

full hd zart zort onu tak bunu cikar istemiyor oynarken harbi harbi oyun oynadiginin farkina variyorsun

fanboy filan degilim wii yok ama senelerdir nintendonun icine saplandigi batakliktan cikmasina sevindim

hem DS PSP yi dovdu hemde wii ps3 u

ea gibi biraz makyajliyip 1-2-3-4 seklinde alet surerek oyun sektorune bir fayda saglamiyorlar grafikler arttikca oyunun ruhundan kisiliyor birbirinin kopyasi birsuru ayni temali oyun oynuyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Wii, İngiltere'de 38 haftada 1 milyon adet satarak İngiltere'nin en hızlı satan oyun konsolu ünvanını aldı. Daha önce bu ünvan 50 haftada 1 milyon satan Playstation2'nin elindeydi. Xbox360 ise aynı sayıya 60 haftada ulaşabilmişti.

Wii, İngiltere oyun konsolu piyasasının %68'ini elinde tutuyor. NintendoDS ise İngiltere handheld piyasasının %86'sına hükmetmekte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Wii kankamda da PS3 var. Dolayısı ile herikisini de oynuyorum. Ve bence her ikiside farklı kulvarlar gerçekten. PS3'ü hardcore oyuncular, daha cok yarış ve hack'n slash seven kişiler tercih etmeli. Jericho, darkness, oblivion, manhunt ve 1-2 yarış oyunu (pek sevmem) oynadım şu ana kadar. Ozellikle oblivion pcnin birebir aynısı. Oyunlar grafik olarak gerçekten şaşırtıyor, HD olayı güzel. Ama grafik herşey degil unutmayın (Bakiniz klasik settlers ile yeni nesil settlers- bence yeni eskisinin yanından geçemiyor) Güzel oyunlar çikacak. Yanlız wii çok satiyor diye çoğu oyun firması oyunların wii versyonlarını da çıkaracaklarını duyurdu ve yeni anlaşmalar imzaladılar.
Wii ise multiplayer ve eglence bağlamında PS3ün çok üstünde. Sağlam oyuncular biraraya gelip mortal kombat oynuyoruz, ertesi gün eşimle daha sevimli bişiler. Sonra kuzenimin cocugu geliyor o da egleniyor. Yani herkese hitap ediyor. Ayrıca bakmayın hack'n slash PS3 dedigime bi resident evil oynarken wiimote ile oynamanın (Harekete duyarlı olan joystick) keyfini anlatamam. Ayrıca kısa sure içinde cıkacak wiifit diye gecen ve ağırlığa duyarlı yer aparati ile de bir snowboard oyunu oynamak ayrı keyifli olacaktir. Şunu soyleyebilirim, haftada 1 kez felam arkadaşlar toplanıp wii oynuyor ve çok eğleniyoruz. PS3 ile de denedik ama olmuyo daha bireysel veya 2player belki ama yanınızda eşlerinizle denemeyin ;)
Sosyal ağlarda paylaş

degil iste playstation in gameboy formatina sokulmusu direk

oyunculuga getirdigi ne gibi yenilikelr var allah askina?

nintendo kac senedir cikariyor zaten playstation oyunu acan gameboy direk

yeni ve aksiyon spor yaris seven oyunculara hitap edebilir ama ben biktim sahsen

pc den cok adventure oyunu cikiyor DS e aptal saptal uber grafikli oyunlar PC de oldurdu direk adventure lari
grafik ve adrenalin yerine eglence ile hikayeyi seciyorum

halo halo bir kiyamet kopuyor bildigin FPS asiri abartilmis bir oyun
bioshock misal hikayesi olmasa yuzune bakmam

yok yani herhangi bir yenilik gormedim gravity gundan beri FPS lerde

NFS cikiyor paso hep ayni yeni arabalar daha iyi grafikler
baska bir esprisi yok

ayni seyelri makyajliyip makyajliyip herhangi bir ilerleme olamdan yeniden piyasaya suruyorlar

PSP ise bunun en super ornegi

playstation 1 de oynadigimiz oyunlari hafif makyaj sagdan soldan kirp iki yeni ozellik koy

al sana standart psp oyunu

artik oyun oyanrken uykum geliyor PC de
milelt diyor yok abi buyudun artik vs vs oyun sarmiyor

alakasi yok
tekrar tekrar ondeki arabayi gecmeye calismak, bir yaratigi veya naziyi taramak, 9808932 ci defa 22 kisinin bir topun pesisinden kosup benzer pozisyondan golleri izlemek, liberty city de birdaha dolasip aman aman demek filan

sarmiyor baydi biktim kokusu cikti bayat vs vs vs

bunlari yapicagima cooking mama da ekmek arasina yaprak doner keserim stylus umla en azindan bir degisiklik var

zaten wii ye star wars unleashed in ciktigi gun gorucez satislar ansil patliyor
X e basip kilicla dal O bas zipla R1 blok filan dan ote alicam isin kilicimi dagiticam ortaligi harbi harbi force pull yapmanin tadini yasiycaz

aksiyonla verilen adrenalin sux bagisikik yapti bunye
gercek eglence rullaz

ozetle
Sosyal ağlarda paylaş

Wii'nin yeri bu 3 konsolda tamamen farklı bana sorarsanız. O yüzden PS3 ve Xbox ile karşılaştırmanın çok da bir anlamı yok bence. Ama Viktor'un dediği gibi. The Force Unleashed süper olacak :D

X360 vs PS3'e gelince. PS3'üm yok fakat X360'ım var. Çok dah memnunum. Oyunları çok zevkli. Ayrıca PS3'den çok daha fazla exlusive title var oyunda. Fiyatı daha ucuz, developerlara göre oyun yapması daha kolay. PS3 ise şuan çok riskli bir konsol. Gelecekte ne olucağı belli değil bana sorarsanız.
Sosyal ağlarda paylaş

xbox 360 i ezip gectigi falan yok bi tarafinizdan atmayin, gamespot karsilikli oyunlarin resimlerini koymustu zamaninda koymustum bende foruma. ha tabiki 2 seneye oyun yapimcilari playstation 3 konusunda iyice kasarlastiginda aradaki fark artacaktir illaki ama ps3 te 130 milyon bi oyuna vereceginize xbox ta 5 milyona oynayip aradaki parayla playstationda alirsiniz xbox in yenisi ciktiginda onuda alirsiniz. (korsan desteklemiyorum ama kimse kusura bakmasin yurt disinda 39.99, 49.99$ gibi fiyatlara satilan oyunlarada 135 milyon vermek pek cezbedici gelmiyor bana).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...