4Ever Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ya bende birşey var yada gercekten bizim lise ortaokuldan kimse facebook'a üye degil. Aramadıgım grup sormadıgım kişi kalmadı yok kardeşim ne arkadaşım var ne de okuldan birileri.
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben de bulamadım nedense kimseyi.gerçi bulunca ne olcak ki o kadar arayıp bulacak kadar sevdiğim bi kişiyle muhabbetim kopmamış olurdu sdfg
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben kopmak zorunda kalktım şehir felan degişti üni derken :) uzak kaldık yao degil duygu diye bir kız vardı onu arıyorum :D
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bende kimsenin soyadını hatırlamıyorum. 2 kişi buldum onlarda zaten çok samimi arkadaşlar.
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Facebooka üye olmaya bile uğraşmadım :D
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 üye oldum , ertesi gün yüzüne bile bakmadığım lise sınıf arkadaşları "SELAMMMMM :)))))))))))))" diyerekten eklediler ,hesabı kapadım.
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Sen kendini uzay boşluuğuna bırak bilader..
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben ilk okul kannkimi buldum. Marmara üni çevre müh. bölüm başkanı ekledi beni öah oldum :D
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: üye oldum , ertesi gün yüzüne bile bakmadığım lise sınıf arkadaşları "SELAMMMMM :)))))))))))))" diyerekten eklediler ,hesabı kapadım. (tu)
Öne çıkan mesajlar