4Ever Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ya bende birşey var yada gercekten bizim lise ortaokuldan kimse facebook'a üye degil. Aramadıgım grup sormadıgım kişi kalmadı yok kardeşim ne arkadaşım var ne de okuldan birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben de bulamadım nedense kimseyi.gerçi bulunca ne olcak ki o kadar arayıp bulacak kadar sevdiğim bi kişiyle muhabbetim kopmamış olurdu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben kopmak zorunda kalktım şehir felan degişti üni derken :) uzak kaldık yao degil duygu diye bir kız vardı onu arıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bende kimsenin soyadını hatırlamıyorum. 2 kişi buldum onlarda zaten çok samimi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Facebooka üye olmaya bile uğraşmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 üye oldum , ertesi gün yüzüne bile bakmadığım lise sınıf arkadaşları "SELAMMMMM :)))))))))))))" diyerekten eklediler ,hesabı kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Sen kendini uzay boşluuğuna bırak bilader.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben ilk okul kannkimi buldum. Marmara üni çevre müh. bölüm başkanı ekledi beni öah oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: üye oldum , ertesi gün yüzüne bile bakmadığım lise sınıf arkadaşları "SELAMMMMM :)))))))))))))" diyerekten eklediler ,hesabı kapadım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar