DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 arkadaslar daha once hic inf charim olmadi uzun zamandir begendigim bi class skill dagalimi ve stat ayarlari konusunda tecrubeli infiltrator olan arkadaslardan yardim istiyorum lvl 50 ye gore yazarsaniz sevinirim..Saygilar... [Bu mesaj DarkOmeNN tarafından 15 Mart 2003 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 39 crit 35 stealth 35 envenom 50 thrust gerisi dw.yada dw ye daha az verip stealth i 36-37 yapabilirsin Thrust vermenin tek nedeni onu 50 yapinca verdiği dragonfang style i evade yaptiktan sonra yapilan bi style vurduun kişiye 9sec stun oluo.crit i yüksek tutman lazim yoksa Pa filan attinmi komik dmg ler verio şahit oldum :) daha deişik speclerle de güzel infler yapilabiliyo ama ben bölesini seviom bişi daha ekliim bi inf buffbotsuz çok ezik kalio genelde çoğu sb nin falan buffbot u var çok uyuz bişi ama gerçek...[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 peki irk olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 saracen tabiki yüksek dex i falan var..[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ehe con str falan dusuk bi koyusta olmesin okadar kasicam :) dusundugun lvl 50 saracen infiltrator statlarini yazar misin? [Bu mesaj DarkOmeNN tarafından 15 Mart 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ya hoca en iisi o inf için alala 10 con fazla olsa seni kurtarcak sanki hp buffsuz 1000 küsür olcak... armsman gibi hp istiyon sende.. dex qui ve con a 10 ar ver yada con-str 5 er ver istedini yap :)[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 armsman sux hehe :) baktim daoc.catacoms a... cogu lvl 50 saracen inf de str 75 con 50 dex 135 qui 93.. guzel gibi..statlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 ehh oraya bakiyosan zaten nie soruyon okadaro soruyu :) neyse bişi değil ;P[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 sana söliim buffbotsuz inf çok sıkıcı oluo :p[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 bu aralar inconnu inf çok popüler conu yüksek dexide[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 glat şöle bişi var STR CON DEX QUI Saracen 50 50 80 60 Inconnu 50 60 70 50 burdanda anlaşilcaği gibi inconnu yaptinmi 10 dex ve 10 qui daha az oluyo ve bunlar sadece 10 con için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SavagE Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 abicim bence kesinlikle briton olmal1 nedenine gelince slash %100 gücünü str den al1yo perf % 50 dex %50 forza yani her halikarda forza gerekli basland1ctada 10 dex - 10 agi - 10 con (yada 5 con 5 str) wer[hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- ==== P@L@d!N ==== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 walla serial in dedigi gibi 10 con la bisi degismez.. hp de fazla bi degisiklik olmaz..onun yerine dex ve qui daha onemli..(benimdusuncem yanlis olabilir)elestiriye acigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: SeriaLKilla, 15 Mart 2003 18:11 tarihinde demiş ki: sana söliim buffbotsuz inf çok sıkıcı oluo :p[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. newbie ligi mi hor gorun.. acaba buffbot ne demek aciklar misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 statlar önemli değilki zaten hepsi cape çıkıcak hemen ayrıca benim buffbotum olduğu için fazla umuyrsamıyorum statları önemli olan kewl olması;)[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 50 infil denedim ve infil yapmaktan vazgeçtim. buffbot farklı bir account da bir yüksek level enchantment spec cleric demek. bu olmazsa sen de benim gibi nefret edersin. tavsiye etmediğim bir class.ki bu ara herkesin bi infil altı var. Caster oynayın caster:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 buffbot olmadan infil oynanmaz gerçekten yani herşey nerdeyse 2 katına çıkıyor bide eliniza 2 sc maingauch kim tutabilirki sizi ama scout denemeyede değer hani yeni voley değişikliklerinden sonra[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ben bu oyunu daha once hic oynamadim siparis ettim oyunu en kis zamanda gelir heralde.. paticigin daoc sayfasinda buldugum daoc.catabombs adresinden kendime bir scout yaratiindedim. oyunu bilmiyorum ve scout karakter le oynamak istiyorum oyunda lutfen yardim edin :) soru 1:son longbow lvl 27 de 27 dens onra bisi yok onu 50 yapsam daha ii mi koyar? soru:publiclerde hep saracen gibi dex i yuksek irklarla yapmislar ama bence scout icin highlanderr daha ii..hem str si yuksek hemde con u dex zaten kendiliginden artiyo... yanlis miyim? soru 3:dusundugum scout un skilleri 36 stealth..27 longbow..35 shields..50 slash.. irk olarkata highlander almayi dusunuyorum sizce kotu mu? son olarakta statlari sole yapmayi dusunuyorum..(highlander icin lvl 50 olarak..) str 85 con 70 dex 110 qui 81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nyrio Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 buffbot : realmlarda buffer pgler (cleric schaman .. ) tp de bekletilip kendi dier pg lerini buffmas1 bunu genellikle hide charlar kullan1yo[hline]-_-_- NyRio -_-_- === Paladin === Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 way highlander scout sux. 110 dex çok az.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 saracen falan mi olmasi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 saracen ilk tercihim olurdu.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 biri bana scout icin ideal irki ve statlari soyliyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unseen Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: Way, 17 Mart 2003 13:50 tarihinde demiş ki: biri bana scout icin ideal irki ve statlari soyliyebilir mi? saracen[hline]`zegna the lvl34 Infiltrator of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 saracen 10 dex 10 qui 5 str 5 cons. briton 10 dex 10 qui 5 str 5 cons... melee weapon turu olarakda slash.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Infiltrator × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 glat şöle bişi var STR CON DEX QUI Saracen 50 50 80 60 Inconnu 50 60 70 50 burdanda anlaşilcaği gibi inconnu yaptinmi 10 dex ve 10 qui daha az oluyo ve bunlar sadece 10 con için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 abicim bence kesinlikle briton olmal1 nedenine gelince slash %100 gücünü str den al1yo perf % 50 dex %50 forza yani her halikarda forza gerekli basland1ctada 10 dex - 10 agi - 10 con (yada 5 con 5 str) wer[hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- ==== P@L@d!N ==== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkOmeNN Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 walla serial in dedigi gibi 10 con la bisi degismez.. hp de fazla bi degisiklik olmaz..onun yerine dex ve qui daha onemli..(benimdusuncem yanlis olabilir)elestiriye acigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 said: SeriaLKilla, 15 Mart 2003 18:11 tarihinde demiş ki: sana söliim buffbotsuz inf çok sıkıcı oluo :p[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:. newbie ligi mi hor gorun.. acaba buffbot ne demek aciklar misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 statlar önemli değilki zaten hepsi cape çıkıcak hemen ayrıca benim buffbotum olduğu için fazla umuyrsamıyorum statları önemli olan kewl olması;)[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 50 infil denedim ve infil yapmaktan vazgeçtim. buffbot farklı bir account da bir yüksek level enchantment spec cleric demek. bu olmazsa sen de benim gibi nefret edersin. tavsiye etmediğim bir class.ki bu ara herkesin bi infil altı var. Caster oynayın caster:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 buffbot olmadan infil oynanmaz gerçekten yani herşey nerdeyse 2 katına çıkıyor bide eliniza 2 sc maingauch kim tutabilirki sizi ama scout denemeyede değer hani yeni voley değişikliklerinden sonra[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ben bu oyunu daha once hic oynamadim siparis ettim oyunu en kis zamanda gelir heralde.. paticigin daoc sayfasinda buldugum daoc.catabombs adresinden kendime bir scout yaratiindedim. oyunu bilmiyorum ve scout karakter le oynamak istiyorum oyunda lutfen yardim edin :) soru 1:son longbow lvl 27 de 27 dens onra bisi yok onu 50 yapsam daha ii mi koyar? soru:publiclerde hep saracen gibi dex i yuksek irklarla yapmislar ama bence scout icin highlanderr daha ii..hem str si yuksek hemde con u dex zaten kendiliginden artiyo... yanlis miyim? soru 3:dusundugum scout un skilleri 36 stealth..27 longbow..35 shields..50 slash.. irk olarkata highlander almayi dusunuyorum sizce kotu mu? son olarakta statlari sole yapmayi dusunuyorum..(highlander icin lvl 50 olarak..) str 85 con 70 dex 110 qui 81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nyrio Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 buffbot : realmlarda buffer pgler (cleric schaman .. ) tp de bekletilip kendi dier pg lerini buffmas1 bunu genellikle hide charlar kullan1yo[hline]-_-_- NyRio -_-_- === Paladin === Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 way highlander scout sux. 110 dex çok az.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 saracen falan mi olmasi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 saracen ilk tercihim olurdu.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 biri bana scout icin ideal irki ve statlari soyliyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unseen Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: Way, 17 Mart 2003 13:50 tarihinde demiş ki: biri bana scout icin ideal irki ve statlari soyliyebilir mi? saracen[hline]`zegna the lvl34 Infiltrator of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 saracen 10 dex 10 qui 5 str 5 cons. briton 10 dex 10 qui 5 str 5 cons... melee weapon turu olarakda slash.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Infiltrator × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 50 infil denedim ve infil yapmaktan vazgeçtim. buffbot farklı bir account da bir yüksek level enchantment spec cleric demek. bu olmazsa sen de benim gibi nefret edersin. tavsiye etmediğim bir class.ki bu ara herkesin bi infil altı var. Caster oynayın caster:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 buffbot olmadan infil oynanmaz gerçekten yani herşey nerdeyse 2 katına çıkıyor bide eliniza 2 sc maingauch kim tutabilirki sizi ama scout denemeyede değer hani yeni voley değişikliklerinden sonra[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ben bu oyunu daha once hic oynamadim siparis ettim oyunu en kis zamanda gelir heralde.. paticigin daoc sayfasinda buldugum daoc.catabombs adresinden kendime bir scout yaratiindedim. oyunu bilmiyorum ve scout karakter le oynamak istiyorum oyunda lutfen yardim edin :) soru 1:son longbow lvl 27 de 27 dens onra bisi yok onu 50 yapsam daha ii mi koyar? soru:publiclerde hep saracen gibi dex i yuksek irklarla yapmislar ama bence scout icin highlanderr daha ii..hem str si yuksek hemde con u dex zaten kendiliginden artiyo... yanlis miyim? soru 3:dusundugum scout un skilleri 36 stealth..27 longbow..35 shields..50 slash.. irk olarkata highlander almayi dusunuyorum sizce kotu mu? son olarakta statlari sole yapmayi dusunuyorum..(highlander icin lvl 50 olarak..) str 85 con 70 dex 110 qui 81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nyrio Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 buffbot : realmlarda buffer pgler (cleric schaman .. ) tp de bekletilip kendi dier pg lerini buffmas1 bunu genellikle hide charlar kullan1yo[hline]-_-_- NyRio -_-_- === Paladin === Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 way highlander scout sux. 110 dex çok az.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 saracen falan mi olmasi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 saracen ilk tercihim olurdu.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Way Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 biri bana scout icin ideal irki ve statlari soyliyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unseen Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: Way, 17 Mart 2003 13:50 tarihinde demiş ki: biri bana scout icin ideal irki ve statlari soyliyebilir mi? saracen[hline]`zegna the lvl34 Infiltrator of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 saracen 10 dex 10 qui 5 str 5 cons. briton 10 dex 10 qui 5 str 5 cons... melee weapon turu olarakda slash.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Infiltrator × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Way Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 ben bu oyunu daha once hic oynamadim siparis ettim oyunu en kis zamanda gelir heralde.. paticigin daoc sayfasinda buldugum daoc.catabombs adresinden kendime bir scout yaratiindedim. oyunu bilmiyorum ve scout karakter le oynamak istiyorum oyunda lutfen yardim edin :) soru 1:son longbow lvl 27 de 27 dens onra bisi yok onu 50 yapsam daha ii mi koyar? soru:publiclerde hep saracen gibi dex i yuksek irklarla yapmislar ama bence scout icin highlanderr daha ii..hem str si yuksek hemde con u dex zaten kendiliginden artiyo... yanlis miyim? soru 3:dusundugum scout un skilleri 36 stealth..27 longbow..35 shields..50 slash.. irk olarkata highlander almayi dusunuyorum sizce kotu mu? son olarakta statlari sole yapmayi dusunuyorum..(highlander icin lvl 50 olarak..) str 85 con 70 dex 110 qui 81 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 buffbot : realmlarda buffer pgler (cleric schaman .. ) tp de bekletilip kendi dier pg lerini buffmas1 bunu genellikle hide charlar kullan1yo[hline]-_-_- NyRio -_-_- === Paladin === Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 way highlander scout sux. 110 dex çok az.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 saracen falan mi olmasi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2003 saracen ilk tercihim olurdu.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 biri bana scout icin ideal irki ve statlari soyliyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unseen Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: Way, 17 Mart 2003 13:50 tarihinde demiş ki: biri bana scout icin ideal irki ve statlari soyliyebilir mi? saracen[hline]`zegna the lvl34 Infiltrator of alb/exc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 saracen 10 dex 10 qui 5 str 5 cons. briton 10 dex 10 qui 5 str 5 cons... melee weapon turu olarakda slash.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar