Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Infiltrator

DarkOmeNN

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar daha once hic inf charim olmadi uzun zamandir begendigim bi class skill dagalimi ve stat ayarlari konusunda tecrubeli infiltrator olan arkadaslardan yardim istiyorum lvl 50 ye gore yazarsaniz sevinirim..Saygilar...

[Bu mesaj DarkOmeNN tarafından 15 Mart 2003 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

39 crit 35 stealth 35 envenom 50 thrust gerisi dw.yada dw ye daha az verip stealth i 36-37 yapabilirsin
Thrust vermenin tek nedeni onu 50 yapinca verdiği dragonfang style i evade yaptiktan sonra yapilan bi style vurduun kişiye 9sec stun oluo.crit i yüksek tutman lazim yoksa Pa filan attinmi komik dmg ler verio şahit oldum :) daha deişik speclerle de güzel infler yapilabiliyo ama ben bölesini seviom bişi daha ekliim bi inf buffbotsuz çok ezik kalio genelde çoğu sb nin falan buffbot u var çok uyuz bişi ama gerçek...[hline].:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.
Sosyal ağlarda paylaş

50 infil denedim ve infil yapmaktan vazgeçtim. buffbot farklı bir account da bir yüksek level enchantment spec cleric demek. bu olmazsa sen de benim gibi nefret edersin.
tavsiye etmediğim bir class.ki bu ara herkesin bi infil altı var.
Caster oynayın caster:)[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu oyunu daha once hic oynamadim siparis ettim oyunu en kis zamanda gelir heralde.. paticigin daoc sayfasinda buldugum daoc.catabombs adresinden kendime bir scout yaratiindedim. oyunu bilmiyorum ve scout karakter le oynamak istiyorum oyunda lutfen yardim edin :)
soru 1:son longbow lvl 27 de 27 dens onra bisi yok onu 50 yapsam daha ii mi koyar?
soru:publiclerde hep saracen gibi dex i yuksek irklarla yapmislar ama bence scout icin highlanderr daha ii..hem str si yuksek hemde con u dex zaten kendiliginden artiyo... yanlis miyim?
soru 3:dusundugum scout un skilleri 36 stealth..27 longbow..35 shields..50 slash.. irk olarkata highlander almayi dusunuyorum sizce kotu mu?
son olarakta statlari sole yapmayi dusunuyorum..(highlander icin lvl 50 olarak..)
str 85 con 70 dex 110 qui 81
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...