Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Herbalist arkadaşlar arasında dikkat eden oldumu, Fel lotus hangi çiçeklerde çok çıkıyor. Benim şansımamıdır nedir, vendorladığım çiçek olan Ragveil den çıkma oranı bana çok yüksek geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Tamamen random diye biliyorum ben. RAgveilden cıkma sansı %2 imiş wowhead e göre, mana thistle en iyisi %3 ile Link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mana thisle dan bana daha hiç fel lotus çıkmadı, wowhead deki oranlar illaki doğrudur. su ana kadar 200 tane civarı fel lotus lootlamısımdır. Daha manathisle dan lootlamak nasip olmadı. son 4 gundur ragveil kasıorum, ve ciddi miktarda fel lotus topladım, dikkatimi çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 pure random. ama mana thistle gibi raremsi herbden cikma ihtimali yuksek. fel lotus istiyorsan yapacagin tek sey ne gorursen yerden alacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Felweed'den toplamıştım birkaç tane, Hellfire'da mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 http://www.wowhead.com/?item=22794 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Netherdust bush galiba yanlış hatırlamıyorsam. Bunları toplarken çıkıyordu bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar