Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 umarım mehmet yıldız, yıldıray ve arda ilk 11 başlar. servet de sakatlanıp kadrodan çıkartılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Luinir said: aytimania said: volkan gökhan gönül-servet*-ibrahim kaş-hayrettin deniz-aurelio-yıldıray-hamit nihat-semih *:serveti mecburiyetten oynatmak lazım uzun forvetleri yan toplarda karşılaması lazım ibrahim kaşın yerine sedat veya emre aşık oynamalı. sağ açıkta deniz değil hamit oynamalı. göbekte aurelio yıldıray oynamalı. sol açık arda olmalı. forve ise nihat ve semih veya f.tekke olmalı. olabilir tabi ama ben daha zaten ortasahadaki düzeni ölesine yaptım ortasaha ztn bu isimlerle 3-1 şeklinde oluo.denizi koymamın sebebi daha çok pres yaparak önde top kazanmak.fenerbahçede bunu çok başarıyla yapan iki oyuncu bence milli takıma da çok büyük katkı sağlıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kadroda değişiklik yapma ihtiyacı duydum.. Volkan Wederson Sedat İbrahim kaş Gökhan Gönül Hamit Mehmet topuz Aulerio Emre Gökdeniz tekke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 suBzer0 said: kadroda değişiklik yapma ihtiyacı duydum.. Volkan Wederson Sedat İbrahim kaş Gökhan Gönül Hamit Mehmet topuz Aulerio Emre Gökdeniz tekke vederson kadroya alınmadı ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ugur nasıl secilmez milli takıma. sezon basından beri kusursuz oynuyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sağ bekte çok adam var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gökhan gönül 3 maç oynadı girdi, ugur 10 maçtan fazladır oynuyor giremedi. yazık cocuga. gokhan'ın haketmediği mi söylemedim fesatlık yapanlar cıkacaktır elbet, bastan alayım önlemimi. bunların dısında hamit var o da acık oynar. ayrıca barış gibi birini milli takıma cagırmıyor terim, ne alıp veremediği varsa artık. herifi almanya'ya kaptırdık kaptıracaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Zaten Almanya'dan az yetenekler kaçırmadık. Hadi neyse de gözümüzün önündeki Barış'ı kaçırmak da neyin nesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Luinir said: Zaten Almanya'dan az yetenekler kaçırmadık. Hadi neyse de gözümüzün önündeki Barış'ı kaçırmak da neyin nesi ?aytimania nında dediği gibi sağ bekte cok adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 barış sag bek değil. cok adam var dedikleriniz kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 gökhan gönül,hamit,mehmet topuz tabi gökhanı çağırıyorsa uguruda çağırmalıydı ki uğur sezon başından beri iyi top oynuyor neden çağırmadığını anlamadım kesin çağırır diye bekliyordum edit çağırmadığını olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya mehmet topuz sağ bek diil ki sabri de sağ bek değil hasan şaş hiç değil bi takıntıdır gidio tr.de adamdan alabileceğin verimi direk yarıya indiriosun beke koyarak bek dediğin önce savunma yapmayı bilecek tmm hücuma ii çıkması gerekiyor ama savunma yapmadıktan sonra ne anladım hücuma ii çıkan bekten... gokhan ii olabilir ama sezon başından beri istikrarlı oynayan uğur çok daha doğru bir tercih barış özbek alman milli takımını seçti f.terim çok önceden çağırmıştı ztn onu ama istemedi adam ayrıca genel olarak milli takımda genel bir şablon olmalı ama o dönemde kim formdaysa o olmalı kadroda tuncay ii futbolcu olabilir ama son 2 aya bakarsan kadroya bile çağırmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bek back işte adı üstünde,geriden gelecek..Hasan'dan olur mu o iş?Zamanında da Toshak Ertuğrul'u stoper yapmıştı,adamı futboldan soğutur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 khala said: Rüştü - Hakan Balta Servet Çetin Emre Aşık Hamit Altıntop - Arda Turan Emre Belözoğlu Yıldıray Baştürk ya da Aurelio Mehmet Topuz - Nihat Kahveci Gökdeniz Karadeniz gördüğüm en kötü kadro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 şampiyonlar ligi'nde başarıyla oynayan yasin çakmak'ın şu stoper yokluğunda kesinlikle takımda olması gerektiğini düşünüyorum. neden alınmadığına dair herhangi mantıklı bir sebep bulamadım. sakatlanan mehmet topuz yerine yusuf şimşek kadroya dahil edilmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 fatih tekke de sakatmış kampa katılmamış.artık forvetın nihat-semih olması lzm bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yasin alınmalıydı, mehmet topuz un yerine yusuf u almak nesidir ama çözemedim. 'eeee önlibero eksilmiş, ama dur dur dur biz bu önliberoyu sağ bek oynatmıştık, gerçi bu adam solda da iyi oynardı, ama ofansif ortasahaya koyamayız dimi.. o zaman bunun yerine yusuf u alalım!' yusuf çok iyi oynuyor bu aralar, o ayrı mesele de, yusuf ne yazık ki bu takımın futbolcusu değil. oynasa keşke. ama onun yeirne yıldıray ço kdaha iyi olur kanaatindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 fizban said: yasin alınmalıydı, mehmet topuz un yerine yusuf u almak nesidir ama çözemedim. 'eeee önlibero eksilmiş, ama dur dur dur biz bu önliberoyu sağ bek oynatmıştık, gerçi bu adam solda da iyi oynardı, ama ofansif ortasahaya koyamayız dimi.. o zaman bunun yerine yusuf u alalım!' yusuf çok iyi oynuyor bu aralar, o ayrı mesele de, yusuf ne yazık ki bu takımın futbolcusu değil. oynasa keşke. ama onun yeirne yıldıray ço kdaha iyi olur kanaatindeyim. Yusuf gösterdiği performansla milli formayı hak etti. Belki ilk 11 de fırsat bulamayabilir ama sonradan girip oyunun kilidini açacak bir oyuncu yani Tümer tarzı. Yıldıray çok daha farklı bir oyuncu biraz daha forvete yakın. Ayrıca Mehmet Topuz ön libero değil. Daha çok hücum oynuyor. Defansa da yardım ediyor ama ön libero değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Nük ilk mesajına göre yazıyorum abi gayet formda olan Arda varken ne yeteneği olan ne formda olan Tuncay'ı nasıl koydun sol kanada? Hani forma göre yapmasan anlarım da formlarına göre diyosun adam batırıyo resmen her maç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yasin'e mi kaldı milli takımın defansı allah askına cıkarın formanızı yahu. adam fb'de kac maca cıktı, milli oyunculardan kacı ile birlikte oynadı. sanki cok kısa sürede cok buyuk işler basarmıs gibi davranmayın. son macta yaptıgı hatayı da gordu herkes zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 İbrahim Kaş'ı seçmek ne kadar yanlış ise Yasin'i de seçmek o kadar yanlış olacaktır. Oynadığı maç sayısı 2 veya 3. Ayrıca önümüzdeki maç çok kritik. Bu çocuk çok büyük bir hata yapsa bir daha milli takım forması yüzü göremezdi. Zamanı gelince Yasin'de çağırılır. Yasin 2-3 maç oynamayla seçiliyorsa Uğur bu sene 10 maçtan fazla çıkardı ve hepsinde iyi oynadı neredeyse.. O bile çağırılmıyorsa Yasin'in çağırılmaması çok doğal. Bir de şuan kadromuzda doğru düzgün elle tutulur bir stoper yok. İyi günlerinde olmasını bekleyeceğiz. Defans sıkıntısının aksine orta sahada inanılmaz bir bolluk var. Formayı hak eden oyuncular bile bu bolluk yüzünden kadroya giremiyor. Maçı kazanalım da kim oynarsa oynasın. Ayrıca biz milli maçlar arasında hep çok sakat veriyoruz. Aday kadroya çağırılan oyunculardan 2-3-4 tanesi sakatlıktan kadrodan çıkartılıp duruyor ve bunlar da çok önemli oyuncularımız oluyor. Yine öyle oldu ve Mehmet ile Tekke'de sakatlandı. Ayrıca Yıldıray'ın da bir sakatlığı varmış ve durumu yarın çekilecek MR'dan sonra belli olacakmış. 2-3 gün antrenman yapamaması kesinmiş. Volkan'da sakatlağından sadece koşu çalışması yapmış. Nedir bu sakatlık hastalığı vallahi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yusufu çağırması iyi olmuş bence son 2 yıldır denizliyi tek başına sırtlıyor adam hatta su son trabzon maçında harika oynamış yasin konusundada toggie ye katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 uğur, özgürcan, mehmet güven, mehmet topal ümit milli'ye gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hiç bir şey umrumda diil ama, tuncay 11 başlarsa bakın buraya yazdım bir daha milli takımı desteklemicem terim gidene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 FBli olaraktan tuncayin oynamasini bende istemiyorum. Ayaginda top tutabilen pas yapabilen oyuncu ile baslamak lazim. Eger durumlar kotu giderse Tuncay o zaman oyuna girmeli diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar