Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 307 yi al fıs fısla şişir 308 206 207 de de benzer durumlar sözkonusu. motorda gelişen birşey olmadıktan sonra seri üretim makyajlı aynı motorlu şeyleri kakalıyorlar millette bayılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Motorda gelişen bişey var ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 küçük ufak ayrıntılar 1 2 hp oynuyor iki bujinin şeklini değiştiriyolar tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ooo ayıp ettin 10bg artış var :D bu arada hala peugeot.com.tr de 308 yok bt the way, peugeotun sitesinin kalitesi zaten şirketin profilini örnekliyo gbi, acayip ucuz ve özensiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yaw aynaları bi acayp duruyo sanki emanet bole tutsan gelicek gibin bişiiii ama sonucta guzel araba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Selam, Citroen en azından Fransızların yüz akı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Geçen gittim test sürüşüne. Güzel bir araba, iç mekan kalitesi olsun, konfor olsun, 1.6 HDI 110 beygir motor da çok iyi... Ama gel gör ki orta donanım paketini alınca 42.000 YTL fiyat veriyorlar. Üstüne bi de 1.000 YTL metalik boya farkı istiyorlar... Tamam 308 iyi olmuş ama hala kötü bi araba. Ben bir peugeot ya 40-45k para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 evet sıfır peugeot alıcagıma gidip 45k ytlye e46 bmw 320ci alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rondar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 herhalde klasik peugeot kalitesizliğinden çok uzak değildir bu araç da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Bugün bir alışveriş merkezinde tanıtım standı vardı bende gittim şöyle bi baktım inceledim bindim ettim fala. Ne yalan söyleyim beğendim arabayı. Heralde en üst donanım seviyesi falandı diye tahmin ediyorum konsolunun kaplaması falan çok iyiydi. Ayrıca göstergeler fln ilginç olmuş biraz italyan tarzını andırıyor gibi geldi bana. Direksiyon biraz garip geldi sadece. Bagajı da büyüktü büyük olmasına ama yükleme yapabilmek için arka tampon tarafı çok yüksek yapılmış o yüzden zorluk yaşatabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bende inceledim öyle bi standda iç kalitesini fln çok beğendim kaplaması fln vodanın dediği gibi banada güzel geldi.. fena değil gibi duruyorda motor seçenekleri çok yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Selam, Kendinize gelin o bir Fransız :) Bana C5 için denen onca şeyden sonra :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Yani kötü bi araba değil gerçekten. Ben 1.6 dizelini kullandım dedim ya sürmesi falan da zevkli.. ama 42k ytl etmez işte manuel hatchback araba. O paraya çok daha kaliteli olan alman rekaiplerinden alırsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 4-5k daha ucuz olsaymis cok cok guzel bir araba olacakmis. su anda parasinin hakkini veriyor mu emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Benim bi arkadaş beğendi ona bakmaya bittik 308 e. Satan adam bile dedi "gözünüzü seveyim yapmayın bekleyin, bunun fiyatı düşer daha, düşmese bile en azından çoğu donanım standart gelir promosyon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 @para ben sana dedim ama hiç değilse peugeot al baarriiyy diye :) Vites geçişlerini beğenmedim ama bak bunu eleştirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Bu arada reklam jingle ını bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar