Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RashiT

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
googlede arat ben ordan butun sarkılarını bulkdum+[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
nasıl yok ya ben nerden bulmustum kıya onalrın sıtelerı var lem sımdı aklıma geldı www.rashit.com olması lazım bır ordan bak bakem[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
said:
melun, 14 January 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
rashit'in sitesine girersen fotolara bi bakıver. bi tanesinde kafamın 1/6'i çıkmış. yanımdaki azman adam murat

senın oldunu nasıl anlıcaz orda fotolarda[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
1/6 boyutunda bi kafa arıyacaksın heralde.. :D[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!

[Bu mesaj Fragrant tarafından 15 January 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dınozoru dınlemenızı tafsıye derım ıstanbulda guzel hatta sevdan olmasında guzel yapmıslar[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
bırak demosunu albümünü al...ben migrosta bile görmüştüm...[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
Mesaj tarihi:
dinazor onnarın şarkısı diil ama herkes sölüo o sarkıyı
the mongollar fln..
telaşa mahal yok var zaten dier albümlerini de herkesten bulurum ben demoları merak ediorum[signature][hline]i fought the law and the law won
icq 115575706

[Bu mesaj -banShee- tarafından 15 January 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
melun, 14 January 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
rashit'in sitesine girersen fotolara bi bakıver. bi tanesinde kafamın 1/6'i çıkmış. yanımdaki azman adam murat

senin gittiin massive attack konseri olan mı ?ona göre bakcam cok resim var[signature][hline]i fought the law and the law won
icq 115575706
  • Yeni Oluştur...