Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ya babamın bilgisayara bulaşmış önce tarattırdıgım programları söliyim. Spy Sweeper, Ad-ware Se Personel, AVG denedim hiç biri silemedi bunun bi çaresi var mıdır format atamıyoruz onuda belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Nod32 ve Spyware Doctor ikilisini kullaniyorum ben, iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bide onları deniyeyim şuana kadar spy sweeperın bulamadığı bi trojan görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ben de Spy Sweeper kullanmadim hic, belki daha iyidir bile benimkinden yani bilemem :p Sen o bulamadi diyince oneriyim dedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hmm bu ara gene salgın var galıba ınternet bolumunde de vardı bole bı topıc sıstem gerı yukleme sorunu cozmustu oncekı salgında bunda da bı dene ıstersen yemezze guvenlı kıpte tarat bırde makınayı antıvır ıle lınkte bu ınternettekı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Güvenli kipdede denedim yemedi yarın nod32 felan denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben de bir virüs yemiştim ''merhaba sexy fotoğraflarıma tıkla'' diye mesaj yolluyordu msn listemdekilere.Nod32 falan çözmedi. sistem geri yükleme kesin çözüm. 1 gün falan geri aldım bişeyi kalmadı.Mutlaka dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Nod32 çoğunun çözmüştü (arkadaşımın) bence denemende fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ya benim pc ye boyle msn bazlı bişi bulaşmadı şeytan kulağına ama trojen yada virus bulaştığı zaman ilk başvurduğum hijack. ctrl+alt+del de bile gozukmeyen arka planda çalışan trojen virus hatta bazı regedit kayıtlarını bile gosteriyor. ordan kapatsanız bile tekrar acılcaktır yada restart atınca tekrardan kendini geri yukleyecektir ama calışan programcığı tespit edip googleda aratırsanız kesin çözüme ulaşırsınız. ama gidipte bi svchost.exe fln kapamayın sorumluluk kabül etmem ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hijackthis'ten bahsediyosan o anca browsera plugin seklinde yerlesmis seyleri tespit ediyor, bendeki versiyon cok eski falan degilse yani, ayrica biseyleri bozmadan ayiklamak icin biraz tecrube gerekiyor. Nod32 ve Spy Sweeper tarzi seylerle biraz farkli yani islevi ve seviyesi. Spy Sweeper x64'te calismadi bu arada, mecbur Spyware Doctor'la devam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar