RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 1UP.com sitesinin haberine göre Sony Amerika'nın Santa Monica yöneticisi ve aksiyon oyunu God of War II'nin ana yapımcısı Cory Barlog Sony'den ayrılma kararı aldı. Haberde ayrıca PSP için hazırlanan God of War: Chains of Olympus'ın yapımına devam edildiği ve Mart 2008 tarihinde piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Ve en önemli habere gelirsek, Sony ilk defa resmi olarak PS3 için God of War III'ün hazırladığını açıkladı. Oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği ise henüz belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 of of gof3 gelirse süper über manyak bişi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 zaten gelecek yani kaçarı yok. sonunu çok açık bıraktılar 2'de ama uzatmaları hoş değil bence. ha tabi bu demek değil ki oynamayacağız. ps3 üm olmasa da kafelere gidip bitiririm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 god of war konsolda başından kalkamayıp oynadıgım 2. oyundur 1. wining tabiki gow 3 ü bekliyorum vallahi.2 çok güzel bittiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Gta 3 bana ps2 aldırmıştı. gow 3 de ps3 aldırır abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juba Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 iki oyunu da en zor modda nur bir şekilde (no upgrade run) bitiren bir manyak olarak 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum.ayrıca ps2 de çıkarsalardı ne olurdu sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 gow 3 şıçış olmasinda adam gitmiş Cory Barlog 'du olay zaten gow da yeni gelen bakalim nasil şıçıcak içine ama iyi olmus Cory Barlog artık 360ada oyun yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ünlü alış veriş sitesi Amazon, God of War III için siparişlere başladı. Ve God of War III için çıkış tarihini 15 Kasım 2008 olarak gösterdi. Durum ile ilgili Sony'nin bir açıklama yapması bekleniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 BlacKDagger said: gow 3 şıçış olmasinda adam gitmiş Cory Barlog 'du olay zaten gow da yeni gelen bakalim nasil şıçıcak içine ama iyi olmus Cory Barlog artık 360ada oyun yapar :D cory barlog ayrıldı ama god of war 3 ün yapımında yer almak istediğini açıkladı sony'ninde böyle planı var sanırım yani sonye yardım ediyor cory... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 PSP oyunu olan God of War : Chains of Olympus'un kitapçığında arka tarafına bakıldığında God of War 3 için Coming Soon yazılı tasarım gözlerden kaçmıyor. Buda acaba GoW3'ün beklenenden de erken geleceğinin sinyalini mi veriyor dersiniz. Umarım öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Amazonda God of War 3 ön siparişler başladı. Kasım ayında çıkıcak deniliyor,çıktığı gibi alıyorum ps3ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 kasımda zor 2009 martı bekleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sadece psp sahibi olarak 1i yeni oynuyorum daha. çok güzel lan 2yi de istiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sadece psp sahibi olarak chains of olympus u oynuyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 1 olmuyor mu işte o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hm. peki. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar