scarfac3 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 euheB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bunlar KS yapıyorlar ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @ombakkombak Bende senin gibi bu konuyu çok araştırdım. Hatta bu konuda bir senaryo bile yazıyorum. Bizim katillerin "Seri Katil" adını almamasının o saydığın kritallere uygun olmadığından. Yoksa 4-5 kişiyi öldürmüş kişi çok var. Ama sadece katil adlı seri katil olarak adlandırılan şuana kadar. 10 Kişi var. 1. Adnan Çolak - Artvin Canavarı BALTACI KATİL 2. Ali Kaya - Alanyalı Seri Katil Şöyle bir sözüde var. "Allah beni çagiriyor. Hakkimi almak için ben Allah'in yanina gidip gelecegim. Ve en kisa zamanda günahkarlarla ve düsmanlarimla hesaplasacagim" 3. Ayhan Kartal - Çocuklara tecavüz edip öldürüyor. Şöylede bir sözü var bununda ‘‘Içimdeki bir ses çocuklara yaklasmami söylüyordu. Ancak çocuklarla iliski kurabiliyorum'' 4. Durmuş Anuçin - Seri katille iddaaya girerek Seri Katil oldu. 5. Erdinç Tümer - İzmir ve Bursada 5 kişiyi öldürdü bulunamadı halen firarda 6. Hamdi Kayapınar - Avcı Lakaplı "Zaten avciyim. Kurbanlarim av, avlarin üstünden çikan para ve esyalar da av ganimeti" "Ailemden ve toplumdan intikam aldim. Yakalanmasaydim cinayetlere devam edecektim. Ama simdi pismanim" ( Sanırım bu ultima oynamış ) 7. Orhan Aksoy - Kolici Katil “Yapmış ta olabilirim yapmamışta hatırlamıyorum” ‘‘Öldürmek bana zevk veriyor. Çıkar çıkmaz yine cinayet işleyeceğim’’ 8. Seyit Ahmet Demirci - Mobilyacı Katil 9. Süleyman Aktaş - Çivici Katil "Hastaneden çıkınca tekrar çivileyeceğim" "Bana cinayetler için emirleri Turgut Özal verdi" "Çivi görünce dayanamıyordum, insanların kafalarına çakmak istiyordum hep" 10. Yavuz Yapıcıoğlu - (TORNAVİDALI KATİL-AVCILAR SAPIĞI) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar