Crane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 said: Microsoft'un bir süredir beta testi yapılan Windows Live paketi artık Beta etiketini taşımıyor. Windows Live, bilgisayara yüklenen bir takım yazılım ve online servisleri içeren komple pakete verilen ad. Windows Live içerisinde, e-posta hizmeti, blog hizmeti (Live space), anlık mesajlaşma ve fotoğraf paylaşımı hizmeti bulunuyor. Buna ek olarak en nihayetinde @live uzantılı e-posta adreslerini de kullanıcılar artık alabilecek. @live uzantılı e-posta adresini almak ve live hizmetlerinden yararlanmaya başlamak için buraya tıklayabilirsiniz. Aslına bakarsanız Microsoft'un Windows Live paketi ile yapmak istediği reklam ile para kazandığı online hizmetlerini çok fazla kullanılan işletim sistemlerine bir türlü entegre etmek. Buna en iyi verebileceğimiz örnek, Live Messenger. Bir çok kişinin kullandığı anlık mesajlaşma yazılı Live Messenger, Microsoft için önemli reklam ve kazanç kaynağı. Bu hizmetler tabii işletim sistemine "kökünden" bağlı değil ve Facebook, Gmail gibi hizmetlerle beraber de kullanılabiliyor. Kaynak: http://www.pclabs.gen.tr/2007/11/08/windows-live-betadan-cikti/ Ancaaakkk, ben denedim alamadim, sonra live.com'a girip ordaki linkleri takip ederek uye olmaya calistim, o zamanda mail uzantilari arasinda sadece @hotmail.com ve @windowslive.com vardi. Bill amca @live.com uzantisini dagitmaya kiyamiyor mu acaba? :)o
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bende bulamadım live.com veren bir dalga.
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bir ara dagitiyorlardi sahsen bende var =) hem live.com hem de live.it
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 live.com var. hatta patide kullananlar da var.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oper said: bende hata veriyor :S çok fazla querystring var verdiğim linkte, belki bana özel şeylerdir. o yüzden siz aynı sayfaya ulaşamayabilirsiniz. sonuçta live.com hesabı almak için; live.com sayfasının altında "account" linkine tıklayın. açılan sayfada "sign up" linkine, sonra açılan sayfada yine "sign up" linkine tıklayın.. kayıt formuna ulaşırsınız. orada zaten @live.com ya da @hotmail.com seçmeye izin veriyor.
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Racta, dediğin gibi yaptım ama windowslive çıkıyo, live çıkmıyo.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hmmm şimdi dikkat ettim, lokalizasyon uygulamışlar. browser diliniz türkçeyse, live.com türkiye'ye bağlanıyor ve türkiye'ye @live.com adresi vermiyorlarmış... ie için söylüyorum; "tools > internet options > languages..." çıkan pencereden "add" diyerek english[en-us] dilini yükleyebilirsiniz.. ama buna da gerek yok. aslında yaptıkları browser özelliklerinize bakarak sizi o ülkenin sayfasına göndermek. siz de kayıt olma sayfasına gelin.. ondan sonra url'deki "mkt=tr-tr" bölümünü "mkt=en-us" yapın. artık @windowslive.com yerine @live.com uzantılı adres alabilirsiniz ;)
Crane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 said: We are working to fix a temporary problem with our sign-up service. Please try again. Error code: 31
Crane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 once bunu uygulayin Ractamainus said: hmmm şimdi dikkat ettim, lokalizasyon uygulamışlar. browser diliniz türkçeyse, live.com türkiye'ye bağlanıyor ve türkiye'ye @live.com adresi vermiyorlarmış... ie için söylüyorum; "tools > internet options > languages..." çıkan pencereden "add" diyerek english[en-us] dilini yükleyebilirsiniz.. ama buna da gerek yok. aslında yaptıkları browser özelliklerinize bakarak sizi o ülkenin sayfasına göndermek. siz de kayıt olma sayfasına gelin.. ondan sonra url'deki "mkt=tr-tr" bölümünü "mkt=en-us" yapın. artık @windowslive.com yerine @live.com uzantılı adres alabilirsiniz ;) sonra da bunu Ractamainus said: live.com sayfasının altında "account" linkine tıklayın. açılan sayfada "sign up" linkine, sonra açılan sayfada yine "sign up" linkine tıklayın.. kayıt formuna ulaşırsınız. orada zaten @live.com ya da @hotmail.com seçmeye izin veriyor.
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 euheuh ie nin dili ingilizceymiş zaten. direk üye oldum. thanx bab
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 alamiyorum ben, birseyi fix ediyoruz filan diyor. suan alabilen varmi
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 We are working to fix a temporary problem with our sign-up service. Please try again. Error code: 31
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Abi www.live.com dan gir o zaman oluyor. Önce arkadaşların söylediği gibi language i ingilazca yap ondan sonra live.com dan account-signup diye git. Yoksa o hatayı veriyor bende 10 dakika önce aldım.
dory Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 live com var kullanan var ben varim mesla.
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 @live.com var. kullanmayan var. o da benim mesela =P şu sırayla sorunsuz alırsınız; - önce yukarıda anlatıldığı gibi browser dilini ingilizce yapın. - sonra live.com adresinden anlatıldığı gibi üyelik alabilirsiniz. (zaten browser diliniz ingilizceyse, sayfa otomatik olarak ingilizce açılır)
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ya hesabı aldık almasına da, şimdi herkes hotmailde. live messengerdan, o adresleri otomatik olarak live.com'a geçirebilsek, ama bunu o kişileri eklemeden yapabilsek güzel olmazmıydı. kalkıp herkese msn adresimi değiştirdim bu demek abooo uzun iş.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us adresi direkt gitmiyor mu?
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 alamıyom ben ya ya hata veriyor ya da live.com seçeneği vermiyor arasını bulamadım=)
Öne çıkan mesajlar