zydar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2 tane var elimde. Birini satıcam. Hediye geldi çünkü 2 side. bitane yetiyo açıkcası. Fiyat olarak 80 civarı düşünüyorum. Tekliflere açığım ama 75 in altına inmem. Cidden isteyen varsa ulaşabilir bana özel mesaj ile. İstanbuldayım ben. Şehir dışıda gönderirim fakat kargoyu siz ödersiniz. bekliyorumresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 40 ytl aynısı gg'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aynısı sıfır bnmki gibi 58 dolar. 40ytl olanı gitti gidiyorda ne kadar güvenilir olur emin deilimde garantisi benim flashdiskin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bizim buradada 45 ytle satılıyor bir dükkanda. hayır satışını baltalamak istemiyoruz tabiki ama cihazın oluru bu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ya iyide abercrombie ceket almioruzki gg den sahtemi yıpranmışmı dusunelim :P kingston 4gb fd iste lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Yoo gayet "sahtesi" var onlarin, arkadas daha 1gb'ler bile nadirken Sandisk Micro diye 2gb flash mem bulup almisti GG'den, bozuk cikmisti, malzemesi falan da biraz dandik duruyodu. Yenisini gonderdi adam, o da bikac ay sonra bozuldu. Piyasa fiyatinin cok altinda olan seyleri ne yazarsa yazsin almayin bence GG'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 eeheh sandisk (cruzer serisi sanırım) bi flashı arkadaş makinede yıkadı (cepte unutup) ona rağmen halen çalışıyodu alet.. sandisk flash diskte kalite diyebilirim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Fiyat/performans olarak iyi Sandisk Toshiba falan, ama Corsair ve Kingston o piyasada oldugu surece onlari tercih ederim ben sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 75 çok abi 120 gb likler 110 tyl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 harbiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar