Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Oha bu ne böyle be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 nerf combat potency!!11 yok böyle scale olan başka bir talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 rogueları gördükçe keşke bc'ye roguela devam etseydim diye düşünüyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 valla hep bi ud rogum olmasını istemişimdir bide söyle illidan wepler falan olcak allah...illidan weps en cok ud rog a yakısıor bence bu arada ötesi yok görüorumda bazı yerlerde dorf rog ta falan yok famele nightelf elini falan kescek ablamız olmuo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Cidden bunu ben de deniycem ya ilk hyjalda Warglaives zor tabi şans işi de, biraz hit sallayıp haste bracers, gloves ve band of devastation bu üçü sanırım 80-90 haste rating veriyor. 400 haste potiondan Dragonspine Trophy de 325 veriyor sanırım 2 Tier6 le snd 35% haste 2 Mongoose 4% veriyor yanılmıyorsam Bloodlust 30% Blade Flurry 20% Abacus de 260 haste veriyordu sanırım Drums of Battle 70-80 haste veriyor Hesaplamaya kasamadım da 0 a converge eder weapon speedler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ss de frenzy buff ı yok sanırım trashlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 var spark, o bloodlust iconlu bufflardan birinin unholy frenzy olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 öyle ss ler yapıolar yakında nerflerler merak etmeyin bazı stackleri falan kaldırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar