THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Herald of Xotli olmayi dusunuyorum sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 pezemenk olup, savasa giden adamlara kadin saticam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 aquila said: pezemenk olup, savasa giden adamlara kadin saticam. Yanlış idealler peşindesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 excorant the golem master olmak istiyorum, karizmasi yeter B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 tabiki guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben de lich olurum buyuk ihtimalle, conan tarihi hakkında pek birsey bilmem henuz ama aocwiki'den okudugum uzere cok karizma adamlar =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kesinlikle Herald of Xotli, yan karakter assassin olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 guardian olacaz ama eski adı ve ozellıgı daha ıyıydı onu yazıım bende hallberder sanırım bole bısıydı (hey gıdı pıkeman hey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Dark Templar veya Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Büyük ihtimalle Bear shaman. İlk defa bi oyunda druid oynamıyorum, o da druidler druide benzemediğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bearshaman shapeshifting yapamıyor sanırım.keşke yapsa da bende seçerdim.severim druidliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bende muhtemelen Templar açıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Hayırdır guru warhammer ve aoc aynı andamı oynucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Herald of Xotli, tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Gladmir said: Hayırdır guru warhammer ve aoc aynı andamı oynucan. abicim napayim karar veremedim ikisi birden oynayacam zaten warhammerda tier sistemi sayesinde hardcore oynamaya gerek kalmiyor her tier birbirinden zevkli cunku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ben karar veremedim daha. Ama büyük ihtimal healer olurum yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 AoC'la WAR arasında bi altı ay olacak gibi, AoC sarmazsa wara geçebiliriz tabi. Bu arada ilginçtir cc spelller genelde priestlerde. Mageler transformers hesabı geziniyorlar yok lich yok demon falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Assasin diye düşünüyorum şimdilik zira combat sistemi iyi bir bağlantı isteyen bir sisteme benzio eğer böyleyse ve assasin mekaniği de üstüneüstlük saliselik refleksler silsilesiyse vazgeçebilirim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 healer/buffer class cidden rvr ve siege tabanli oyunlarda cok iyi oluyor, genelde el ustunde tutuluyorsun ve raid lerde herzaman yer bulabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Evet abicim, bizim s_burti namı diğer balık da alemin en büyük carebear ı olduğu için hemen healer açarım moduna girmiş. Yemezler bu sefer ama Balık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bana craft malzemesi getirin ben kasayim skilleri sonucta hersey guild icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Henüz karar vermedim. Ama genel hatlarıyla tank olmak istemiyorum (bıkkınlık), priest olmak istemiyorum (geri planda kalma sorunu). Assasin, lich, barbarian, dark templer oyunun atmosferine uyduğu için seçilesi diye düşünüyorum. Biraz daha zaman geçsin, çıkış tarihine yakın karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yalnız qui hem war'un hem de aoc'un iddası, healer sınıflarının geri planda kalmayacağı. Warda heal atmak için combata girip damage falan vermek lazım, aocda da her healer sınıfının gruba farklı bi katkısı var misal druidlerde knockbackler, bear shamanda kendisi vurunca gruba gelen heal yada bufflar, priest of mitrada mez, stun vs. var. Öyle pek geri planda kalıcaklar gibi görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Dark Templar cana yakın duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 priest of mitra en oluru, EQ daki coercer a pek benzemekte ama tayfaya bağlı tabi oynuyacağım.Millet daha kararını vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar