Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kim Ne Olacak? ---anket---

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de lich olurum buyuk ihtimalle, conan tarihi hakkında pek birsey bilmem henuz ama aocwiki'den okudugum uzere cok karizma adamlar =)...
Mesaj tarihi:
Gladmir said:
Hayırdır guru warhammer ve aoc aynı andamı oynucan.

abicim napayim karar veremedim ikisi birden oynayacam zaten warhammerda tier sistemi sayesinde hardcore oynamaya gerek kalmiyor her tier birbirinden zevkli cunku :D
Mesaj tarihi:
AoC'la WAR arasında bi altı ay olacak gibi, AoC sarmazsa wara geçebiliriz tabi. Bu arada ilginçtir cc spelller genelde priestlerde. Mageler transformers hesabı geziniyorlar yok lich yok demon falan.
Mesaj tarihi:
Assasin diye düşünüyorum şimdilik zira combat sistemi iyi bir bağlantı isteyen bir sisteme benzio eğer böyleyse ve assasin mekaniği de üstüneüstlük saliselik refleksler silsilesiyse vazgeçebilirim de..
Mesaj tarihi:
healer/buffer class cidden rvr ve siege tabanli oyunlarda cok iyi oluyor, genelde el ustunde tutuluyorsun ve raid lerde herzaman yer bulabiliyorsun..
Mesaj tarihi:
Henüz karar vermedim. Ama genel hatlarıyla tank olmak istemiyorum (bıkkınlık), priest olmak istemiyorum (geri planda kalma sorunu). Assasin, lich, barbarian, dark templer oyunun atmosferine uyduğu için seçilesi diye düşünüyorum. Biraz daha zaman geçsin, çıkış tarihine yakın karar vericem.
Mesaj tarihi:
Yalnız qui hem war'un hem de aoc'un iddası, healer sınıflarının geri planda kalmayacağı. Warda heal atmak için combata girip damage falan vermek lazım, aocda da her healer sınıfının gruba farklı bi katkısı var misal druidlerde knockbackler, bear shamanda kendisi vurunca gruba gelen heal yada bufflar, priest of mitrada mez, stun vs. var. Öyle pek geri planda kalıcaklar gibi görünmüyor.
  • Yeni Oluştur...