mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kitana said: ben öldürdüğü kişileri seçtiğine inanıyorum. bu kadar yazı üzerine , düşünce üzerine masumlara zarar verdiğine inanmam. tabiki secmistir, columbine olayi olmustu mesela amerikada iki cocuk ayni sekilde okulu taramisti, o olaydan sag olarak kurtulan bir kizla konusma firsati yakaladim, bana kutuphanede otururlarken cocuklarin gelip, aranizda kim tanriya inaniyor diyip, ben diyenleri vurduklarini soyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 eheh.. depravity scale ve evil scale aklıma geldi bu adamdan fikir kaptık biz geçen. (biz dediysem, kazım, fikri, necip ve ben) oturduk aklımızı peynir ekmekle yedik. sonra bu finli bir elma koydu karlı çam ağaçlarının oraya. çekti silahı takır tukur saydırıyor mermiyi. necip dedi "delikanlı çocuk! bizde de yasin diye bi çocuk var.. oda böle.. bi de ogün diye bir genç var. delikanlı çocuklar bunlar." dedi.. ideolojisini yemişim, adamın beyin hastalıklı ürettiği düşünceyi yemişim diyorum kısaca.. devrimciliğin bu olduğunu sanıyorsanız daha çoook kitap okumanız lazım, çook hayat tecrübesi edinmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 KahnX said: Adamın sonuçta devrimci ve farklı bi düşünce tarzı var. Çok farklı birisi, çoğu düşüncesi de doğru. ÖÖĞ insan öldürüyo katil ruhlu sapık tarzı tepkileri bi kenara atalım. Cesaretim olsaydı ve ceza almayacağımı bilseydim ben de öldürürdüm. Ama kendimi seviyorum... Mantıklı bi ideolojisi var ve bu sisteme + insanların bazı kesimlerine ben de karşıyım gözlemci olup da şurdan fikir kapmaya çalışsanız. bence gerçek bi başarıya ulaşmış fakat yanlış hedefe sapmış. Okullu öldürmenin mantığını anlaştıramadım Bu nasıl bir mantık ya? O salak seni öldürse iyimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 KahnX said: Adamın sonuçta devrimci ve farklı bi düşünce tarzı var. Çok farklı birisi, çoğu düşüncesi de doğru. ÖÖĞ insan öldürüyo katil ruhlu sapık tarzı tepkileri bi kenara atalım. Cesaretim olsaydı ve ceza almayacağımı bilseydim ben de öldürürdüm. Ama kendimi seviyorum... Mantıklı bi ideolojisi var ve bu sisteme + insanların bazı kesimlerine ben de karşıyım gözlemci olup da şurdan fikir kapmaya çalışsanız. bence gerçek bi başarıya ulaşmış fakat yanlış hedefe sapmış. Okullu öldürmenin mantığını anlaştıramadım Adamin da cesareti yokmus ki abi, intahar etmis, o kadar da savasicam demis, savasmamis, sikmis kursunu kendisine. Ama insanlari oldurmek hos birsey degil, ne kadar ikinize de katilsam da bir kac nokta disinda, insanlar salak veya zayif olmayi secmedi, onlari oldurmekte baskalarina dusmez(sizin fikrinize gore dunyadaki butun zayiflarin olmesi gerekir ki oda oeh yani O_o), herkesin yasamaya hakki vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ombakkombak said: matama said: manyaklar cogaldi yalniz okulu gosteriyordu okuldaki her kiz mi guzel olur ya, finlandiyaya mi gitsek napsak. benimde haberi okur okumaz aklıma bu geldi, finlandiyalı sevgilisi olan bir abimle konuştum dediki; finlandiyadaki en kötü kız buradaki en güzellere beş basar kalk git finlandiya ya dedi. Hem nazda yapmıyorlarmış. Sürümden kazanıyorlar onlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 KahnX said: Adamın sonuçta devrimci ve farklı bi düşünce tarzı var. Çok farklı birisi, çoğu düşüncesi de doğru. ÖÖĞ insan öldürüyo katil ruhlu sapık tarzı tepkileri bi kenara atalım. Cesaretim olsaydı ve ceza almayacağımı bilseydim ben de öldürürdüm. Ama kendimi seviyorum... Mantıklı bi ideolojisi var ve bu sisteme + insanların bazı kesimlerine ben de karşıyım gözlemci olup da şurdan fikir kapmaya çalışsanız. bence gerçek bi başarıya ulaşmış fakat yanlış hedefe sapmış. Okullu öldürmenin mantığını anlaştıramadım bsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 haydaa hayvanların ne günahı var o zaman ? Insan çok bencil bi hayvandır, o adam beni öldürmeseydi de çok yakınlarımı öldürseydi nolurdu diye sorsaydın, beni öldürseydi bişey yapma gibi bi alternatifim olmuyor zatn. "Insan avına" çıkardım veya pisliğin teki olurdum. Kaybedecek bişeyim olmasaydı özgürlüğün gerçek anlamına kavuşmuş olurdum, bir sürü suç işler ama yakalanmamak için de çok ince planlar yapardım. Tabi elimdekiler gereği bunların hiç birini yapamam, yüzlerce sorumluluğum ve bağlı olduğum canlı cansız şeyler var + o kadar cesaretim yok. dünyada tonlarca hayvan öldürülüyor, aslında onların da bir canı var, bizim hayvandan tek farkımız da düşünüyor olmamız.. 1 yaşındaki bi bebeği öldürmek 3 yıllık maymunu öldürmek kuş avına çıkmak ayı postu çıkarmak hayvan doldurmak. Hitler de yapmıştır bunları, farklı bi hayvana tabi, insanoğluna. Insanı aslında hayvanlardan ÇOK ÇOK daha değerli yapan birşey yok bence. Sistem gereği zaten insanlar arasında sınıf farklılığı var, tayyip erdoğan ve çiftçi farkı gibi. Hitler de o çiftçinin başa geçip tayyip erdoğan gibilerini öldüren halidir. "Ananı da al git" diyene, "asıl sen ananı al git sabun" diyen kişi halidir. Tabi çok farklı ideolojiler var o konuda örnek vermek saçma oldu şimdi hitleri boşwerelim. aslında biraz daha konu açılırdı tartışmak isterdim de düşüncelerimi çok aptalca aktarıyorum şuan yorgun olduğum için, düzgünce oturup tartışmak güzel olurdu. ps. Galactica ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Lol hayatini bilime mi adadin da insanlarin hayvanlardan hic bir farki yoktur diyorsun? Birde sistem felan demissin de ne sistemi? Halihazirda natural selection insanlar arasinda tam anlamiyla calismiyor ki bu guzel bir sey cunku amacimiz bir nevi dogayi kontrol edebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 said: ps. Galactica ne alaka ? AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar