toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ya tabi ki Colin'in yaptıgı da dogru demiyorum. Ama Yasin'de sezon basından beri ya ilk ya da ikinci macına cıkmıstır. Bana gore daha hatalı olan Yasin. Colin sakin ol anlamında şş yapmıştır. Benim aklıma sadece bu adamın ya Colin'e bi uyuzu var ya da iyi oynayınca havalara girdi düşüncesi geliyo. Ne şşti ulan diye cevap vermek fazla asabiyettir. Tecrübeli adamın da yapması hatadır dedim zaten, yapabilir demedim. Ama takımda herkesin bu cevabı verme hakkı varsa bi tek Yasin'in yoktur yani öyle söyliyim :) neyse gereksiz bir tartısma oluyo, kısa keselim olmuş bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yasinin kolini azarlamasından çok,kolinin yasine sttr çekmesi gibi bişi oldu orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 başı sağolsun bu arada bi arkadaş kişiliğini beğenmiyorum demiş ama ne kadar tanır colini merak ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Vay anasını helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Colin'in kaptırdığı top gol olursa kabak Yasin'e patlayacakta ondan. Nasıl kaleciler top kaptırılınca defansa ana avrat düz gidiyorlarsa, defansta atağa çıkarken top kaptırana ayarı verir normal bişey. Colin FB için olumlu bi hareket yapmış ama ben bu adamı genel olarak çok karaktersiz buluyorum nedense. Aynı şekilde Ali Bilgin de bana karaktersiz bi adam gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Birde İlker Yasin neden bu adama sürekli "Kazım Kazım" dedi? Ayrıca golden sonra ilk Kazım Kazım yazdılar. Hani her maç insanı sinir edecek birşey yapmasa olmuyor mu bu İlker beyfendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu ilker beyefendi komedi zaten nerden bulmuşlar bu adamı anlamıyorum :D cok sinir bozucu bir anlatımı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar