Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 of, izmirim lan. bi garip oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sabah 9'da sınav,daha çalışmamış olduğu için azab çeken bir vicdan,aile özlemi bi de bunu izledim şu saatte ya,dipteyim...Ah bırakıpta niye gittim seni İzmir'im.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 l2istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ulan okadar kasa kasa izmir için beste yaptım bi tutulmadı siz gidiyosunuz elin tuğba özerklisinin bestesini koyuyosunuz çok kırıldım vallahi heheha biri şu benim besteye sevabına youtube videosu çaksında ünlü olalım. linki veriyorum(nakaratta izmir kelimeleri geçiyor nakarata gelmeden ee bunun neresi izmir demeyin :) ) http://www.edepom.com/file/513/Ego-Sar-l-bana.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 o ilk resim nedir öyle tatu vari falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2. resimde görülen tarihi asansörün tam altında oturuyorum biraz daha güzel bi resim koysalarmış keşke :P izmirliyim,mutluyum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 İzmirdeyken bile boyle dokunuyosa insana , izmirli olupta gurbette olanlarin hali ne zordur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 izmirde olupta... istanbulla anısı olanlara daha çok koyuyo sanki.. istanbul benim darağacım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 parça güzelmiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yok mu o izmirin girişi.. geeriyor beni.. biralaçatıya gidecektik çanakkaleden 2 saatte geldik ondan sorna üstüne 1.5 saat giriş trafiğinde kaldık be.. hem de gündüzleyin öyle iş giriş-çıkış saati de değil.. alsancak'ın tadı bir başka ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar