Kaiowas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Deli333, 13 January 2004 21:26 tarihinde demiş ki: Ben kafadan atma sazan demiyorum. Şekil 1 -B de gördugun gibi sazanlık mevzusu var. uzatmayın . Ezilenlerin bu şekilde konuşmalarından nefret ediyorum. Opeth'cileri de kötüleyen zihniyete ayrıca nefretimi kusuyorum. [Bu mesaj Kaiowas tarafından 14 January 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ya canım kardeşim olay o ikili değilki. zaten yok diyosan nefret edemezsin.çünkü zaten o yoktur. ama nefret ediyorum diyosan zaten varlığını kabullenmiş oluyosun.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Ra_d, 14 January 2004 19:59 tarihinde demiş ki: ya canım kardeşim olay o ikili değilki. zaten yok diyosan nefret edemezsin.çünkü zaten o yoktur. ama nefret ediyorum diyosan zaten varlığını kabullenmiş oluyosun. yeter konu uzadı daha fazla uste çıkmaya çalışma plz burda kendini kanıtlaman yada başka bişi yapman gerekmiyo.Sadece allaha inandıın için onu koruman gerektiini düşünüyosun (sanki bi sevap işliyomuşsun gibi) Rica ediyorum cevap verme haklısınız başkalarının inançlarına saygısızlık ettim kusura bakmayın.. Ha buarada başkalarının inançlarına saygı duymayanlardan nefret ediyorum.. nefret ettim herşey bende var : ; )[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! [Bu mesaj zeyir tarafından 14 January 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 abi niye insanlar üste çıkmakla suçluyolar.bana ne abi istediğine inan.istiyosan yırtın bana ne.bana tapın'mı diyorum.ayrıca neyi korumuşum.niye manasız,yönlendirici,cem uzan soyundan olduğun izlemini bırakan postlar atıyosun ki? senin düşünce sistemin yanlış.yoksa nefret edemezsin işte bu kadar basit.bunu anlamıycak(ki bunun için özellikle çaba gösteriyosan bilemem),uzamasın diyecek bişi yokki.benim inandığımı nerden biliyosun ayrıca.cidden sinirlendiriyosunuz ya.salak diyecem diyemiyorum. bana ne,bana ne, neye inanırsan inan.çokda fifi.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Cem uzan soyu ha.. super duper bisi olmus bu...:lol:[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 1-sınawlardan 2-satanlardan ispiyonculardan nefret ediyorum dewamı da gelir bunun..[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 insanların kolay yolu seçmesinden, bir birlerini anlamaya çalışmayışlarından, kendini bişiey sana tiplerden, bok atayım izi kalsın düşüncesini hayat felsefesi haline getirmiş insanlara karşı iyi duygular beslemem..[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sınavlardan nefret etmeyenlerden nefret edıyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 nefret için hiç bi neden yok desem?[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bugün olduğumuz ve kesinlikle 100 alacağıma emin olduğum bir mat sınavını sınavdan iki saat sonra sınıfa gelip iptal olduğunu soyleyen hocadan nefret ediyorum:hrr:[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: Kaiowas, 14 January 2004 19:50 tarihinde demiş ki: said: Deli333, 13 January 2004 21:26 tarihinde demiş ki: Ben kafadan atma sazan demiyorum. Şekil 1 -B de gördugun gibi sazanlık mevzusu var. uzatmayın . Ezilenlerin bu şekilde konuşmalarından nefret ediyorum. Opeth'cileri de kötüleyen zihniyete ayrıca nefretimi kusuyorum. [Bu mesaj Kaiowas tarafından 14 January 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Bir Mesajla insanı ezdiğini sananlardan nefret etmiyorum. Gülüyorum. Bu arada yazıları gözlerinle okuyup kıçınla algılama. Opethcilerden nefret ediyorum? Opethi sevmiyorum? Sizene ? SAnane? Sizlerene? benim düşüncem .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 amerikan kulturunden ve politikacilardan bu arada, dunyada bu kadar nefret edicek sey varken opethe laf sokmak yersiz, adamlar sana ne yaptiki nefret ediyorsun (ha sahsen ara sokakda kistirip patakladiysa mikeal bilmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaiowas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Sen düşünebiliyormuydun? aferin devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Lag'a karsi olan duygularimi anlatmak icin kelimeler yetersiz..[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Allah 'ı para olmuş kişi ve kimselerden, (fizban +1) yobazlardan nefret ederim..[signature][hline]Chemical, 25 December 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bi mantıklı herif yok koca ülkede.. My poor firend me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Haftada 7 olmasından daha çok nefret ettiğim haftada 8 yazılı olması.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 10 tanesine ne yorum yaparsın ?[signature][hline] My poor firend me.. [Bu mesaj -xception- tarafından 15 January 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 bana hayır diyen eski sevdiğimden...satıcılardan(esnaf diil yanlış olmasın..)..sınawlardan...parasızlıktan...kibirlilerden....[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar