Creel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bone bitirmiş olai.. acaba ingiizce bi forum olsaydik orda türkce yazarmiydiniz nefret edilecek bu kadar cok sey olmasindan nefret ediyorum ve yatiim yarin iş iş iş[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Ben herşeyden nefret ediyorum ( ama tabi bu zamana ve mekana göre değişir )[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi [Bu imza zgrw tarafından 11 December 2003 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 her türlü algoritmadan nefret ediyorum.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Bilmiyorumki kafam çok karışık.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 uyuyamıoooooom uyuyamamaktan nefret ediyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Uyuyacam şimdi. Iyi geceler =).[signature][hline]He shall appear to thee and thou shall know him.He is no son of God, he is the son of the earth. Facito aliquid operis, ut semper te Diabolus inveniat occupatum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Döt kadar kaldırımda, kolkola girip 3-5 kişi yanyana yürüyen kıslardan nefret ediyom. Yol vermiyo aşifteler yaw. 2 gün önce deptim birini rahatladım.[signature][hline]darkspade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Guce cok yakınım ama sahıp olamıyorum...ıste bundan nefret edıyorum...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 AMD cilerden ve AMD işlemcilerden nefret ediyorum. Opethcilerden nefret ediyorum. Beyni geç anlıyanlardan nefret ediyorum. Lamerlerden nefret ediyorum. Çakallardan nefret ediyorum. Ve 2 yıldır en nefret ettiğim iki söz. Müziğin sesini kısarmısın.Dur dur yada en iyisi kapat. Saçlarını kestir .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: Ra_d, 13 January 2004 02:24 tarihinde demiş ki: her türlü algoritmadan nefret ediyorum. İsmi bile kötü ediyor ya .[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: navyamphs, 13 January 2004 09:48 tarihinde demiş ki: Döt kadar kaldırımda, kolkola girip 3-5 kişi yanyana yürüyen kıslardan nefret ediyom. Yol vermiyo aşifteler yaw. 2 gün önce deptim birini rahatladım. +1312312412 . ya kardeşim yolu kaplıyorsun koyacam çekilde gecelim.[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hayatimi duzene koyamamaktan hiç ders çalışamayan uyuz ogrenci oldugumdan ailemin hayallerimi desteklememesinden nefret ediyorum[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Nefret ettiğim tek şey bilmeden konuşmak ve insan olduğumuzu bazı zamanlarda unutmak...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 fear attracts the dark side fear leads to anger anger leads to hate and hate is to sufferıng demiş efendi yoda bende katılıyorum nefret etmıyorum hiçbir şeyden bay iyimserim ben :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Viktor'dan nefret ediyorum :-)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 hazır gelmişken viktordanda nefret edeyim hehehe :P viktor nerde kaldın hani para verecektinde ev kuracaktık bizim şehirde bre?ver oradan bakiyim bi 120 k ehe[signature][hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Puma Bright , Alliance of Light , Mülayim Paladin-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Miskinlikten nefret ediyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 evdekilerin kalk ders calis diye baskı kurmalarından nefret ediyorum........[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Dünyadan Nefret Ediyorum![signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 MArsta yaşa ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 el hareketlerinden nefret ediyorum yapanı dövüyom =)[signature][hline]Sam, 25 December 2003 06:23 tarihinde demiş ki: bu dark ve unity bir olup saddam'ı savunsunlar, adam serbest kalmazsa arcane'in elini öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: theKingpin, 13 January 2004 15:09 tarihinde demiş ki: MArsta yaşa ? iyi fikir![signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 A$iret dizilerinden nefret ediorum , derste makyaj yapan hatunlardan nefret ediorum , ka$arligi ve hap almayi prestij sanan hatunlardan nefret ediorum , bilgisayarin verdigi tum sorunlardan nefret ediorum , sevgilimin sinirlenince soyledigi sozlerdne nefret ediyorum , sabah erken kalkmaktan nefret ediyorum , serviste uyumaktan nefret ediyorum ama uyumadan edemiyorum. Sigarayi ve tatil olan gunleri cok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 said: cmrownz, 13 January 2004 16:27 tarihinde demiş ki: A$iret dizilerinden nefret ediorum , derste makyaj yapan hatunlardan nefret ediorum , ka$arligi ve hap almayi prestij sanan hatunlardan nefret ediorum , bilgisayarin verdigi tum sorunlardan nefret ediorum , sevgilimin sinirlenince soyledigi sozlerdne nefret ediyorum , sabah erken kalkmaktan nefret ediyorum , serviste uyumaktan nefret ediyorum ama uyumadan edemiyorum. Sigarayi ve tatil olan gunleri cok seviyorum. Senin nefret etmediğin bi şey sigara ve tatil herhalde :-) gerçe[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Dünyaya bir maske arkasından bakmaktan, mecburiyetle iş yapmaktan, gerçekten kendim olup olmadığımı bilememekten, gerçek ve doğru ikileminden, kendimi bir aşk için öldürüp dirilememekten, herşeyi başkaları için yaparken kendini unutmaktan, nefret etmekten ve nefret ederken kustuğum kinden nefret ediyorum... Oh be... *!koşarak uzaklaşır*[signature][hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 orta çağda yaşamadığım için hatta dahada iyisi forgotten realmsda yaşamadığım için bu dünyadan nefret ediyorum desem doğru olur heralde. ekleme: (rahatlamadım) össden clubberlardan piyasa yapanlardan frpyi aşağılayanlardan nefret ediyorum [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 13 January 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar