Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 turkcell den inatla vazgeçmedim 8 senedir bir öğrenci olarak ve işte böyle şeyler gördükçe o 250 kontöre 32 verip 2 günde bitmesine sinir olmuyorum. heryerden çekiyor mesaj attınmı zınk diye gidiyor ve böyle özelliklere sahip. haksız rekabet falan ama sevimli kerata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 turkcell sux. iğrnç ve çok pahalı. aveda hiçbi sorun yaşamadım. süfer valla. ve öküz gibi de ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ben türksel kullanıyorum memnunum...:) Bu arada bu olay çok iyi olmuş,sapıklardan kurtulduk,bide gizliden çağrı atıyo mallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ahah biraz önce 2 numara çağrı bıraktı. gizliden arayamadılar sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tesekkurler cok güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar