tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 lorwyn + 10th edition + 9th edition dahil olsun o zaman editionlardaki kartlar zaten klasik kartlar. yeni olarak sadece lorwyndeki kartlar olacak. o kadar çok değil yani. en kötü netten deck bakıp direk onu yaparsın ama öyle zevki kalmaz tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ben ilk kez başlıyacam bu olaya bir zorluğu falan var midir ya ? Yani çok kasiş birşey mi? Tabi her oyunun püf noktaları falan vardir ama geneli nasil kolay mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 zor bir tarafı yok biraz inglizce biliceksin o kadar. magic tutorial başlığını okuyarak başlayabilirsin öğrenmeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kamigawa pre relase den sora elime kart almadım ama bakarız yeni kartlara destelere bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 www.brainburst.com dan inceleyin biraz . Bende taaa Odyssey de bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 zaten zevkine oynucaz yav öyle çok kasmaya gerek yok. hatta bence kimse öyle netten bilmemne turnuvasında kazanan decki falan yapmasın, kendisi yapsın bişiler karltara bakıp =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hmm, çok güzel olur gerçekten. fakat t2'da şu anda olan kartların hiç birini bilmiyorum ben şahsen. bence direk t2 ve extended decklerin alayı olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 büyük bir ihtimalle bende katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yav extendedda çok dengesiz deckler yapılabiliyor. o yüzden dedim. hatta demin dediğim gibi şu an en iyi fikir 9th edition 10th edition + lorwyn den oluşan decklerle katılmak. yeni çıktığı için lorwyn falan kimse çok bişey bilmiyo, az kart var deck yapması daha kolay olur ve daha eşit şartlarda olmuş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben halen urza'larda yaşayan biri olarak kesinlikle katılmayacağımı söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Priest of Titannia'lı Elf deckimde kaldı benim tecrübelerim en son,bu yeni kartlar çok garip geldi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bende katılırım ama yenı setleri hiç bilmiyorum zaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kimse bilmiyor ki :P , acaba sadece 9. edition mı olsa nostalji olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bi faerie destesi yaptım kendim yardırıyorum tek sorun yaşadığım şey hızlı elf desteleri oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bende sevmiyorum yeni kartları işte :( eski kafalıyız biz nerde o eski ursalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 benim bi en-kor destem vardı, bilen bilir, en-korlar creaturelardır ve hepsinde 0 manaya uzerindeki 1 dmgı baska birine aktarma vardır, shaman en korda da butun dmgı kendi uzerine toplama vardır, cesitli pacifismler ve enchantmentlarla olumsuzluge ulasıyodum ahha bide reya dawnbringerla avatar of hope girip araya :D kesinlikle karsıyı olduremiyodum da ben de olmuyodum, karşı taraf bırakıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Hertürlü varım ona göreeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Varım varım varım varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ben turnuvaya katılamıyıcam heralde çok kötü bir zaman denk geldi . Vizelerim başlıyor pazartesi . Magicwork station'ın tutorial'ını da hazırlıyıcam dedim ama inanın hiç zamanım olmadı :S . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pret Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 biz dün yaptık bursada miss gibi oldu 10 kişi geldi hemide .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 .fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Rofl oynuyan kim kaldıkı abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tarihe bakmadan atla tabi epic fail :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bi daha bi denesek şunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 çok güzel bir sihirli kart ütmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar