Numb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 vala ben anlamıyorum kulaklık felamda yok bunlaRda ama kafeyi yıkıyolar resmen. kafe sahibi de hiç bişi demio bilmiyorum resmen it kopuk mekanı olmuş bazı internet kafeler. ana avrat küfürler havalarda uçuşuyo daha orta bir talebeleri.[signature][hline] Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 sirf cs icin degil uo falan yapilan her multiplayer oyunda var o heyecan ama 18+'da olmuyor en iyisi kafeye 18 ya$ ustu alacan rahat edersin :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ha dersen ki ben kafe sahibi degilim o zaman -18 gelenleri doverek kafeden kovalayin :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 cafe sahipleri o dediğini yaparsa batar bence :) biraz objektif bakarsaniz o veletler sizden cok daha fazla para kazandirio :) bagirmak? psikolojik yapiyla :PP die baslayip giden cümleler hayal edi verin :P neden sadece bizim stadyumlarda ana avrat küfürlere sahit olunuo? :)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 heyecan ve birazda adranalin . o anda duyyulabilceğini düşenemiyorsun[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 eski bir kafe sahibi olarak, marvel da bulduğum en güzel yöntem müzikti. yerimiz de uygundu, açıyoduk blind guardianı açıyoduk malmsteen i. hem daha da havaya giriyoduk ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 wendigo taktik guzelde eh tabi metal sux :p[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Wendigo pazar günleri bende acıyorum Dark tranquillty , iron maiden filan istediği kadar bagırsınlar :)[signature][hline]"keko içiysen kendinden geçiysen" sdasweqr ea $aban matrix Revolutions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 İzmir Karşıyakada Cyberia 18+ konusunda mükemmeldir. Gelen rahatsız eden adam daha ben görmedim. Açıldığından beri giderim fırsat oldukça müzik hadisesine gelince cafede sürekli müzik var yine bağıran çağıran olurda abartmadı kimse şimdiye kadar. Takıldığınız yerin müşteri kitlesi ile alakalı sanırım bu tip hadiseler.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 zaten veletlerin olduğu kafeye gitmem...ya won hack yaparlar(ezik bi 2 kişiden öğrenirler bunuda) ya da salak salak oynarlar...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar