Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Firefoxtaki yer imi araç çubuğuna hiç bir siteyi ekleyemiyorum. Kurduğumdan beri böyle kaldırıp tekrar kurdum ama olmadı. Bi ayarı falan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hmm benim de daha yeni keşfettiğim bir özellik bu, ondan özel ayarı filan olduğunu sanmıyorum. Yer imi araç çubuğunu aktif hale getirdikten sonra sekmelere sağ tıklayıp eklenmesi lazım diye biliyorum (aptal cevabı olabilir kusura bakma :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yer imlerine eklemeyi sormadım. girdiğin internet sitesini tutup yer imleri araç çubuğuna sürükleyince oraya ekleniyor. sağ tıklayıp değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 adresin solundaki ufak resim var ya, mesela paticikte bulunan pati resmi. onu sürüklüyosun di mi? http yazan yerin solundaki şeyi sürükleycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sorun ne tam olarak? Yani ekleyememene sebep ne? Yada ekleyince ne oluyor? Nasıl eklemeye çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 adresi de, işareti de sürüklesen aynı olay. İkisinde de eklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Alakasız ama sadece dediğin gibi olmuyor, sağ tıklamada çıkan menüde de ekleme seçeneği var. Biraz daha bilgi verirsen arkadaşın dediği gibi yardımcı olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bardaki bookmarks menüsünden bookmark this page seçip, sonra bookmarks toolbar klasörü içine eklersen de oluyor. Screenshot da koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi adam vermiş işte, sürükleme yöntemiyle ekleyemiyorum diyor. firefox'u kaldırdıktan sonra doc and settkullanıcı adılocal settingsapp data dan vs firefox ya da mozilla klasörlerini de sildin mi? silmediysen onları da silerek temiz bi kurulum yap. temiz kurulum ancak o şekilde oluyo zaten. profil ayarları gibi şeyler kalıyor orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bookmarks tools bar'a ekleyince araç çubuğunda gözükmüyor. @oper dediğini yaptım ama yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bir de şu ayarlara bakarmısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aynı problem bende de vardı.şimdi nasıl çözdüm anlatayım hemen. Yukarda sağ tıklıyosun araç çubuklarının olduğu yerde.Özelleştir diyosun.Yalnız kendine göre özelleştirdiğin görünümün bi resmini çek,ki sonradan eski haline getirebilesin.Daha sonra özelleştir dedikten sonra,Öntanımlıyı yükle diyosun.Bu bütün görünümü default firefox'unki gibi yapacak.Sonradan ekleyebiliyo olman lazım tek tek yer imleri araç çubuğuna.Tabi eski resmine bakarak eski halinede getiriyosun. Bende her yolu denedim ancak bunu yapınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Korax dediğini yaptım oldu :D saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar