Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arazi Araci + SUV Tavsiyeleri

pwnbot

Öne çıkan mesajlar

gubre ve benzeri seyleri tasiyacaksaniz suv kesinlikle onermiyorum. arazide en basarili gidenleri bile (ki suvlarin arazide gideni zor bulunur bir sey.) guzel bir pickup in kullanisligina sahip degil bu konuda.

illa suv derseniz eger freelander 2 dergi testlerinde arazi performansi olarak sasirtmis bir suv, ustelik cok sik. 105-110 milyar civari iyi donanimlisi. baz paket 80 civari falan.

ilk freelander ufacik bir seyken, ikincisi resmen daha ufak bir range rover gibi duruyor. arac cidden jipe benzemis sonunda.

abimde bir tane var, kars a goturdu. orda her turlu araziye girdigini ve cok memnun oldugunu soyluyor. ilk nesil freelander yapamaz yalniz, o sehir arabasi daha cok.
Sosyal ağlarda paylaş

suv lar genelde arazide gidememeleri ile unludurler. ilk freelander da buna dahil. ama yenisi hakikaten bu sefer basarili. safariye falan cikilmiyorsa is gorecektir :) dergilerin yalancisiyim tabi. onlar arazi performansini baya bir ovmusler. sonucta bir suv tabi.

abimin araci kendisine teslim etmeye gotururken biraz kullandim. panelde vitesin hemen uzerinde vitesi arazinin vs nin cinsine gore ayarlayabildiginiz bir dugme var, terrain response dugmesi. ilk freelander da var miydi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Hala tam olarak hangi koşullar altında kullanılacağını belli değil sanırım. En son 40cm kar durumu ortaya çıktı. Haliyle seçenekler Mercedes G serisinden, BMC kamyona, Toros'dan Freelander'a kadar uzanıyor ve aralarda pick-up'lar serpiştirilmiş :)

Lada beğenilmediğine göre;

Mercedes Unimog derim (matama G-serisi dedikten sonra çok rahat derim hem de :P )

Bu tarz pozisyonlara bile alışık hem :)

Bak satan bile var;

Görseller

1982 Model Mercedes Unimog orijinal, hasarsız , çok temiz , masrafsız , bakımları yapılmış
Dizel turbo şarjlı
6 silindir
5675 cc
168HP
520Nm
79.000km
8 ileri, 8 geri vites
4x4 demeye gerek var mı bilmiyorum
35.000 EURO ki bence gübreye falan pek aldırış etmez. 40cm kar seviyesi çerezi olur, bozuk yolu gözü görmez.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...