Lexius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 köşe başında duran bir kalp düşün aklında seni her gördüğünde karşıya geçme isteğiyle yanan karşıda unuttuğu cehennem ve kızıl güneşi meleklerin sessizliğinde unutulmuş diyarlar bir bakarsın ki o kalp yanına gelmiş sarılmış bırakmış atmayı akıtmaya başlamış kristal gözyaşları kızıl güneş batmış mavi gökte kara bulutlar yağmur yağıyor kan tadında.. kızıl gökyüzü saçların dört bir yanımı sardığında ellerinle kalbimin umudum olursun dedim ama inancımı yitirmedim terk etmek dedin.. sordum nasıl bir şey diye.. arkanı döndün ve gittin.. beni kızıla boğdun gitin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 lex böyle şeyler senden çıkarmıdı ya. ellerine sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Pisikopatsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar