Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Arkadaşlar codemasterdan eu için key aldım. Fakat 7.6 gb indirmek biraz sıkıntı oldu 3 4 kere hatalı indirme vs oldu. Bu nedenle elinde eu client olupta ankarada ikamet eden arkadaşlardan yardım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 patch li client ı sildim ama level dergisinin verdiği client hala elimde, uygun bir zamanda verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Level in verdigi client cok eski ayrıca Beta client i idi o. Uzerine yine 4-5gb DL yapmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lvl dan kurdum client ı fakat patch yapmıyo namussuz version 0.0 gözüküyor manuel olarakta bi 2 gb 3 paket patch çektim onlarıda kuruyorum banamısın demiyo. offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 adsl kotali olmadigina dua et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kotalı :) kotasında değilim bi kurabilseydik max 61 gelir yokmuu kimse ankarada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar