Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kablonet mailımız vardı site açılmıyor bayadır. yalan mı oldu onlar?
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 3 kere degisti mi ne, taa ne zaman bi daoc accountumu almak icin akla karayi secmistim. ttnet.net.tr ydi ktv.ttnet.net.tr gibi bisi oldu sora turksata dondu vs vs igrenc.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 benide adsl başvurusu yaptırttılar ya helal olsun onlara.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 turksat'ın site acılmıyor zaten ne zamandır. ben de yakında kafayı yiyecem galiba. senelerdir hep kabloyu savundum su forumda. ilk defa sinirim tepemde yani. dalga geciyorlar artık ya.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 http://online.turksat.com.tr/ eposta servisleri filan varda pek login olamadım.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 turksatkablo.net uzantılı adres veriyorlar, ben aradım aldım. Hatta thunderbirde kurdum gayet güzel çalışıyodu ama iki gündür gelen mailları göremiyorum. Online eposta zamazingosunda sorun yok bende.
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 açıldı site, hayret. şöyle bir haber var. Daha önce Gelir paylaşım firması olarak hizmet veren Kablonet firmasının vermiş olduğu ve kurumumuz ile ilgili hiçbir ilişkisi bulunmayan @kablonet.com.tr / @kablonet.com uzantılı e-posta hizmetleri, ilgili firma tarafından tarafımıza ve kullanıcılarına hiçbir bilgi verilmeden durdurulmuştur. Sözkonusu elektronik posta adresini halen kullanmaya devam eden Kabloİnternet abonelerimizin mağduriyetini engellemek için İlgili firma ile yapılan girişimlerden sonuç alınamamıştır. Ancak tüm Kablo TV abonelerimiz, istemeleri halinde 1adet, internet abonelerimiz ise hızlarına göre en az 2 adet olmak üzere @turksatkablo.net uzantılı e-posta adresi alabileceklerdir.
Öne çıkan mesajlar