Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Abi ben Antalyalıyım güneşin bağrında yaşıyorum daha bu yaşıma kadar gözlük takmadım. Güneş abi bu ne olucak kısarsın gözünü yürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Kırışıklık yapar göz kısması paso ve yani hani kısa kısa yürümekte hoş diil abi seçim meselesi birileri piyasa malzemesi yapıo die kullanmıcazmı bazı şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gözlükler dursun. yüzün geniş sana başka gözlük yakışmazkı zaten. kirli sakal. saçları 3-5 cm daha uzat. öyle salıver hepsini. metal grubu logolu tshirtler giyme. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 metal grubu logolu tşört asla giymem xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tshirti öyle birşeye benzettim de. ehehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yok billabong xD marka (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gözlüğü çıkar saçına aramakası attır sakalı pembeye boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sakalı tamamen kes zira at hırsızı olcak stilde çıkmamış. bıyık ve dudak altı tercihen kalabilir. saç 3 numara at hırsızı stili kesinlikle. gözlük kalsın. kolyeyi çıkar. gömlek takıl gg. artık bi at hırsızı sayılırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 niye taktınız gözlüğe yaw gayet şekil. bence sakalı kirli yap, saçı da kısalt. 3 numara diil de biraz daha uzun. yada sakalı da kes biraz favori bırah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kaynak gözlüğü abi o silvesterin kobra filmiyle başladı o tarz bütün amerikalı trafik polislerine bulaştı sonra türkiyede devlet dağıttı galiba hala takıyor trafik polisleri ha adam trafik polisiyse kalsın onların üniformasının bir aksesuvarı herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Gözlük pek olmamış da, sakalları şekillendirmek şart, ben bıyık bırakıp biraz daha çeneyi uzatıp favori + çene yapmayı düşünüyorum, xaty nin dediği gibi. Şu an tam anlamıyla hacı modunda sakallarım, bıyık da yok üstüne üstlük. Saçlarda kırıkları aldırmak şart yoksa çok kötü uzamaya başlıyor, zira benim saçlar toplandığı zaman at kuyruğu saçak saçak oluyor, bir ara gidip kırıkları aldıracağım. Sivilcelere çözüm bul abi, sakal çok gür olmayan favori + bıyık çene olsun, saçları kırıkları aldırarak uzat, ilerde açmaya başlarsın hoş olur. Bana kısa saç gerçekten olmuyor toparlak armut kafa olduğumdan, kısa saçlı halim gerçekten rezil o yüzden uzatmaya başladım. Sakala da çözüm bulabilirsem iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Gözlüğü kes Sakalları aç Saçları çıkart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben yakinda yeni konu acip resim koyucam, herkes o resmi baz alarak benim kadar basarili olmaya calissin, tabi hayal kirikliklari olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 direk saçları 3 numara yap sakallar kirli kalsın öndeki sarkanı kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aslında bence sen hiç bişe yapma. her türlü loser olacaksın adamım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sakallara şekil ver yeter olmuyorsa kirli sakal. geri kalanı iyi elleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 mora boya sakalı tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Her kafadan ayrı ses çıkmış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sacların ustlerı cok dagınıık duruyor ara makasla onları, sakallarda cok uzamıs. motorcu gibi. kısalt azcık. Tam takır git sonra, ha bide gözlüğün rengi kötü adşlas yeşil tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gözüğü biraz daha büyük takarsan süper olacak sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Çokmu kompleksiniz var gözlük konusunda anlamadım şahsen adamlar nie üretio o gözlükleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kartan said: Her kafadan ayrı ses çıkmış lol demek ki bu adamdan cacık olmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sen voltranın götü olmaya devam et dsfsdfs xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 olmuş işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hımm... kafayı kes sdflsdfşsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar