oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ablam kendine laptop almayı düşünüyo. oyunla alakası olmaz zaten. şöyle öğretmene göre bi laptop alacaz ama ben laptopları araştırmayalı bayağı bi oldu. oyun oynatmasına gerek yok. internet vs gibi işlerde kullanılacak. 1200ytl max fiyat. var mı önerebileceğiniz bişeler? teknikservisi sağlam olursa güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 teknik servis dersen HP kullanış olarak falan.. Asus'ta ama hiç hataçıkmıor.. toshiba önermem.. kullanışsız gelio bana nedense.. ASUS veya HP modellerine bakmanı tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hazır böyle bi thread bulmuşken dalayım, ben de 600 800 ytl arası laptop arıyorum max 800 ytl olucak. sizce bulunur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ablana HP 530 Mumu'ya MSI VR330 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 saol fisto iyiymiş bu harbiden tam abime lazım olan şey nerdeyse. 2gb a kadar cikabiliyor ram de iyiymis aslinda gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 teşekkürler. ya ben şu aleti buldum nasıl sizce? amd x2 işlemcisi olması ablam için sorun olmayacaktır, oyun oynamayacağı için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar