tunch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ilerle - saklan ateş - et bunun için o kadar "gear" gerekmiyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ilk kez dün denemek için kurdum ekran kartsız bilgisayarım detay düşürerek de olsa oynatmayı başardı. tek şey söyleyeceğim: Half Life'ın ilk çıktığı günden beri bu hissi başka oyunda almamıştım. senaryo klişenin klişesi kabul, ama sevdim ben arkadaş. Zaten bu tarz özel tim yaratıkların ele geçirdiği cephe hattının gerisine iner bla bla türü b filmlere zaafım vardır ama asıl sebep bu değil. WW II temalı oyunlar dışında ilk kez oyunu kazıklaştırmadan mevzi değiştiren, kör noktanı bulup ateş eden, pusuya yatan, hedef küçülten düşmanlarla savaştığımı hissettim. (FEAR, Far Cry ve Crysis oynamadım, evet) Buglar yok değil ama auto heal olayı bile beni rahatsız etmedi. Oynamayan herkesin en az bir kere denemesi gerektiğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 4870'te çalıştırabilen olursa, 2. chapterda CTD yemeyen, lütfen bi ÖM göndersin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar