Zopik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Selamlar, Benzer konularda dediğim gibi donanımları çok uzun süredir takip etmiyorum. Evdeki bilgisayar bozulmuş durumda ve kardeşime ödevleri için bir bilgisayar lazım. Olmazsa olmaz bir halde yani. Tamir falan ettirmek istemiyorum çünkü yeterli gelmiyor artık. P3 bi makineydi zaten ki ekranı da sizlere ömür. Şöyle kdv dahil 750 lirayı geçmeyecek, sonradan güncellerken pek masraf yaratmayacak bir configürasyon çıkabilir misiniz bana ? Kaldı mı bilmiyorum ama samsung'un 17" flat ekranı fazlasıyla yeterli olur. Hem de uygun olur fiyat açısından. Özetleyeyim hatta üşenenler için; şimdilik word falan çalıştırsınlar oyun oynasınlar, sonradan ekran iki üç parçay değişimi ile bir çok oyunu oynar hale gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Biostar TA690G 75$-80$ Athlon 64 X2 4000+ 75$ (çift çekirdek) ram veritech ddr2 800 1Gb/2 adet 60$ Asus/aopen 350w kasa 55$/60$ Ekran kartı :On-board (anakartın üstünde yani) ses kartı :On -board buda HDD : Seç beğen ilave et :P ,mesela 250Gb hddler 70$ tabii eğr mümkünse ayın 15inde Amdnin yeni ürün lansmanını beklemekte fayda var.Yok ben illa intel toplayacağım diyorsanda işlemciye karar ver ona göre bir anakart öneririz Edit:tabii bu fitalara %18 kdv ilave edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 zop direkt bunu al rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yok abi çok para bu. Bir de annemlere alıcaz işte. Laptop dayanmaz onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 800 ytl ver verim sana laptopu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 mayhem sendeki laptop ne ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 800 ytl ye aklındakinin çok çok üstüne masaüstü toplayabilirsin. Benim tavsiyem herhangi bir gold mağazasına git orda fiyatını belirt ve sana iyi bir bilgisayar toplasınlar. Çok yakın zamanda 600ytl ye, "sırf kasa" çok iyi bir bilgisayar topladım ve şimdi dolar daha da düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Baluu said: mayhem sendeki laptop ne ki ? bende yok ama bulurum, zor birşey değil. isteyen olursa 800-850ytle satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 sakın (td) gold denen yerden uzak dur birde hele bana şu kadarlık pc yap dersen tam kazığa oturturlar adamı. Güzel kardeşim koca memlektte tavsiye edecek yer kalmadıda bula bula goldu tavsiye ettin,kastın ne arkadaşa. Argue said: Benim tavsiyem herhangi bir gold mağazasına git orda fiyatını belirt ve sana iyi bir bilgisayar toplasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gold o kadar da kötü deil. vatan bilg. berbat bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar