paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Selam, Görseller (fazlasıyla) Lambo sen bu hale düşecek otomobil miydin? Hele o B7 avant ;( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Oha Biraz Abartı Olmamısmı sencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Amerikalı yağı bol bulmuş g..ünede sürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Selam, Ya bu abartma işlerinde adamlar #1 Güzel mi dersen, zevke bağlı ama benim için değil :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 beyaz a3 e jantlar cok yakismis yalniz, bayildim resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 beyaz lambo şahin gibi olmuş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ben sen söliyene kadar resimlerde beyaz lamboyu bile seçemedim. Abicim yazıktır gunahtır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 of o beyaz lambo nedir oyle yaa o spoiler nedir o gorunus nedir adamlar ustunde calisirken ne icmisler acaba sormak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 beyaz lambonun jantlar kaç inç be ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 su arabayi hoparlor ve subwoofer doldurma manyakligini anlayamiyorum bir turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Namessar said: su arabayi hoparlor ve subwoofer doldurma manyakligini anlayamiyorum bir turlu +1 dahası şehiriçinde (daha net olacak sanırım, metropol içinde) yaşadığı halde arazi taşıtı kullananları, trafiğin seyir hızı akıcı olduğu saatlerde bile ortalama 50-60 max 80km olduğu halde spor otomobil kullananları, modifiye ettirdikleri ve acaip gürültü çıkartan otomobilleri ile gezinenleri de anlamıyorum. =edit= edit sebebi said: lütfen cümlelerde rencide edicek yapılar kurmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 dasaa ferrari de range te kullaniyorum =edit= gayet rahat ikiside oturup clio da gezmektende cok zevkli kaldiki dunyanin hic bir yerinde sehir icinde 270 basmiyorsun niye yapiyolarki bu arabalari edit said: daha yumuşak cümleler için el ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 matama said: =edit= =edit= edit said: amacı aşan bir mesaj olduğu için mesaj içeriği değiştirilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Selam, Bence kelimeleri ve sıralandıklarında taşıyacakları anlama "daha fazla" dikkat edelim lütfen. 2-3 gündür Konu Dışı bölümüne bakma gafletinde bulundum ve koşarak geri kaçtım Patinaj Bölümü'ne. Korkup kaçtığım şeylerin burada gerçekleştiğini görmek üzücü. Sinir stres yapmayalım arkadaşlar :) konumuz dört tekerlekli makinalar sonuçta :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 manyaklik kelimesini direk mania nin cevirisi olarak dusunerek kullandim. hakaret amacli kullanilan manyak olarak kullanma amacini gutmedim. simdiden belirteyim, edit yiyecekse benimkisi de diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Selam, Yok canım senin mesajlar gayet güzel :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar