slickers Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bi arkadaşla iddiaya girdik nejat işler rte nin yeğeni diyor bence değil bana kesin kanıt lazım google falan filan araştırdım çok çelişkili ifadeler var nasıl kesin bir kanıt geçebilir elime?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benziyor yani olabilir =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 öleymis ama nejat isler alkolik :D rte nin utanc kaynagı olabilir ondan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Aynı konuyu açmak için girmiştim. Bende birinden duydum. Tipi filan benziyor ama kesin bir kanıt yok. Vardır patide tayyipçi onlara sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 buyrun ,değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 o değilde tayyip filmi olsa oynar hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yok canım daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evet gozleri cok benziyor gercekten. ve insan benzerliğinde en onemli bolumdur goz kısmı. yani benziyor diye atmıslar ortaya bir dümen, millet de hemen inanmıs. gercekten yegeni olsa coktan haberimiz olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Off dünde eve gelen misafire artistlik taslamıştım gidip telafi edeyim ''abi o aslında öyle değilmiş'' diye. Ama sanki orada ben tayyipin yiğeni değilim diye birşey söylememiş. Sadece beni herkese benzetirler demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 necroya teşekkürler 20 ytl mi aldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yeğeni diye biliyorum ben de, yalnız aralarının iyi olmadığını da biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben öle diye biliyorum hem arkadastan duymustum hemde baska bi yerde okumustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar