genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı patladı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 üzüldüm lan... bana kırmızı çok yakışıyodu lan ... off lann :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 666 ftw My dark desires Satan Take my soul to hell I must burn in the inholy flames Satan Take my soul to hell I must burn to purify my weak soul Bring damnation upon my soul My dark desires sinifta kalmak mi? ne haddine senin?! balonun da patladi, gec iceri artik. yoksa yeni gelenlerden kovulucaz CS, merhaba şekerim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yol bilmem iz bilmem Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 burda ema ablamizin yeni gelenlere ogutleri var, okuaya oaradan baslayabilirsin. bunu da bi yeni gelen pati topicinden c/p liyorum. basarili gibi, yardimci olabilir. cok darlandim diyosan, daha nasil yardimci olabilirim bilemiyorum: Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, sevgilinden ayrılırsan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin. Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin... İyi eğlenceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ahahahahahahahahah yardımcıı olmuyorrr... (aslı) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 k, im off :X Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 şek kem küm sory dory Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 BEN BALONUMU GERİ İSTİYORUM :'( bir yanım eksik hissediyorum ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yalnız patlasın diye uğraştığınız balonun ne işe yaradığını bir gün anlarsınız umarım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 haklısın sanki içimden bişeyler koptu gitti gelirmi ? ........ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 antibalon diye bi başlık acıcam en sonunda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 balonunu patlatmak isteyenler buraya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 CthuLhu said: yalnız patlasın diye uğraştığınız balonun ne işe yaradığını bir gün anlarsınız umarım Yeni üye dalgası işte,birde alay-geyik konusu... Sen yokken vardık biz :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sen yokken de biz vardık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben özledim valla balonu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Counterspell said: CthuLhu said: yalnız patlasın diye uğraştığınız balonun ne işe yaradığını bir gün anlarsınız umarım Yeni üye dalgası işte,birde alay-geyik konusu... Sen yokken vardık biz :D ve evet sen yoksun biz varız (:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.