KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Ne bu böyle clan mlan asimisiniz gençler,doğru yolu bulun düzene girin kırmiyim bacaklarınızı. :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 :) valla Türklerin hepsi clan ,bence omni çok daha avantajlı ama bizde clan olup duruoz valla.Gerçi oynamayalı oldu baya şu sınavlar bi bitsin gelicem AO ya
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Bu arada artık kim oynuo AO herkes SWG filan aldıda :)
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 ben tekrar oynamaya başladım ya. kaldıım yerden devam.. yannız teknolojiden geri kaldım sanırım elimde bi kaç ay önce satamadıım bi kaç şey var acaba hala geçerli mi...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Swg ye bi 3 ay ara verip ao ya dönmek istiyorum ama o kadar patch bilmemne gözümü korkutuyor.[hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD.
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Patcherla değilde flashget ile indirirsen kablo ile rahat oluyor patchler ama hatlar yamulmuş durumda malum durum.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Invulon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ben size birakmayin geri donceksiniz demedimmi eh siz akillanmayin :p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Jezaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bana da oyuna ilk girerken clan olucan falan dediler, e dedik bizimkiler madem clan ben de gireyim clan a, sonra bi ara swg ye dadandik falan, sarmadi orasi şimdilerde gene oynuorum ama bu sefer Omni-Tek deyim =) yeni karakter actim misler gibi cok şekil bu adamlar ya, Neden clan diye tutturo millet onu da anlamadim ya
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Yakında tower savaşlarıyla haşır neşir olunca anlarsın neden clan Asaleti yüzünden[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
LeftF13LD Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 yannız geçen gün olanı görmeliydin invulonla raidsnette takılıoduk hepimiz olduk nası oldu anlamadım geri donduk omniler güzelce mercs i temizledi sinir olmuştuk =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Olayın özü odur abi Clan uğraşır didinir bide nerf yer sonra omni gelir üstüne oturur. Templeda da aynı Mercste de fakat SLde sürünüolar o ayrı.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 15 January 2004 11:07 tarihinde değiştirilmiştir]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Burdan şu çıkıyor o halde omnitek rullz dimi :-p[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
SadButcher Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Yok Notum Wars hadiselerinde Omniden birilerinin adam gibi PvP ile bir başkasının Towerını alabildiini en azından ben daha görmedim. Ya 10-20 tower zone a lvl 200 charlarla gidip bi tane twink charın başında herifi Bufflarlar. Yada nerde abidik gubidik günlerde %5 zone varsa kimsenin online olmadığı saatleri bekleyip o saatte saldırırlar. Hatta hatırlıyorum herifler yılbaşında sabaha karşı towerları patlattılar şimdi geri alıyoruz. Adamlar bi Demolition Squad i atamadılar başlarından gidip Omni Twinks diye org kurdular çırpınıyorlar ama nafile Demolition Squad şu anda sanırım 400 kişiye ulaştı tümü twink ve tower temizliyorlar. Bu işin galibi yok tabi sonunda eğleniyor millet ama strateji vesaie deyip normal şartlarda savaşmadan PvP olmuyor.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Ben bi karakterimi toparlayim gelir dengeleri alt üst ederim :-)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One!
Öne çıkan mesajlar